Different style to wear tie.

5:00:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Hari ni nak fefeeling Wak Doyok kejap..hahaha...gitu sekali kan..hahaha....tips ni sally rasa lebih untuk lelaki kot...kalau yg perempuan nak belajar pun boleh...nnt tlg ikat utk suami ke kan...perghh...mesti terkejut depa...

Four in hand
Half Windsor
Windsor
Shell knot

Kalau nak faham lebih lagi boleh tengok laman web ni : http://www.tie-a-tie.net/

Dalam tu ada banyak cara dengan tips nak dapat ikatan yang kemas...

^___^

You Might Also Like

14 comments:

  1. hee slalu berangan nnti nk ikatkan tie utk husband ngee
    haishh tp tk pandai la. masehh kak sally share

    ReplyDelete
  2. tak reti langsung ikat tie..
    ngehngeh,

    ReplyDelete
  3. Saya dah lama tak ikat tie. Memang dah tak reti langsung :/

    ReplyDelete
  4. ihihih kena belajar dah ni ahaks

    ReplyDelete
  5. dah lama tak pakaikan tie adik...hehe..lupa sudah..

    ReplyDelete
  6. tunggu kawin la baru belajar, sekarang ni malas.. hahaha..

    ReplyDelete
  7. X reti langsung... Mujur suami keje pkai uniform..

    ReplyDelete
  8. somi tak pakai tie bila g keje...hahahhaa...
    tapi,kalau nak mudah sangat beli je tie yang ade zip...sonang je nak pakai...kohkohoh

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!