3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.

12:36:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini. 


Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1. Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3. Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4. Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)

You Might Also Like

28 comments:

  1. heeeee laju nya kak sally hihihihi jap qila pun nak japppp hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...nak buat camne...akak mmg laju !

      Delete
  2. salam. all the best :)
    menabung libress kat sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...thanks itah! jom la join sekali :)

      Delete
  3. Replies
    1. wasalam...thanks kak! jom la join sekali :)

      Delete
  4. good luck kakak ku sayanggg :)

    ReplyDelete
  5. rajinnyer sally ... good luck!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong segmen kawan-kawan ain, thank you! :)

      Delete
  6. good luck sally rase mcm nak try je hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak! jom la join sekali kak! tak rugi pun ~ :)

      Delete
  7. hi,Good luck dear,
    done follow awak :)

    http://intansaffyna.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  8. ternyata celcom lebih pantas di sini. baru lah dapat jenguk peserta GA..

    thank u lah Sally Comel and all the best ! :D

    ReplyDelete
  9. good luck yer..
    http://adna2029.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama. Good luck Sally..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  11. sggah sini dr segmen yg sama .. ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!