1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

1:41:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

Semua dijemput untuk sertai GIVEAWAY ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:
  1. Follow blog Fuza, Follow Instagram Sulaman Lace Heaven, dan Follow blog Mia Liana
  2. Buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen INI.
  5. Pemilihan pemenang adalah melalui random.org
  6. Giveaway ini akan TAMAT pada jam 11.30 malam 12 Mei 2014
Sila klik pada banner untuk join. Jom....

You Might Also Like

18 comments:

  1. Tq sudi join :)
    Semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. wahh dia pun nak jugakkk..ahakss..tak der lah gurau2...all the best sally...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan rumah ajak join kak oii...hehe ;)

      Delete
  3. hi,Good luck dear,
    done follow awak :)

    http://intansaffyna.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    ReplyDelete
  4. gud luck sally!
    cantik kain tu.. kalau dpt boleh bt baju raya.. hihi...

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari contest yang sama,
    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    Jom join contest nie pulak,
    Giveaway : I Love Perfume

    (Marykay Belara Midnight Perfume serta hadiah istimewa yang lain untuk dimenangi)

    ReplyDelete
  6. Hei ,Salam perkenalan . Jom Join ~~
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html(12Mei)
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/april-may-ga-by-amirah.html(15Mei)

    ReplyDelete
  7. good luck
    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/05/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    ReplyDelete
  8. sggah sini dr segmen yg sama .. ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!