10 Weight loss tips.

11:00:00 AM Sally Samsaiman 22 Comments


oh man! Sally buat no 3 je...padan la sama besar je nampak..hahaha...

You Might Also Like

22 comments:

  1. kahkahkah..same lah kite sally....yeyyy...give me fiveee...

    ReplyDelete
  2. hahahah...no 3 aje erk....

    o ya..klu sally sudi...ahkak nk sponsor sis satu produk... klu sudi emel or wassap ahkak eryati@yaoo.com /0165842073

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang lain buat..tapi berkala..so, kira mcm x buat la ;)

      Delete
  3. saya buat 1 & 3 je...padan la sama jer...hehehe...banyak rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..sama la kita kak..so, lepas ni banyak nak kena buat ;)

      Delete
  4. sha mmg nak diet ni and mmg stop drink soda espcialy cola..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berdiet sha..hehe..kak sally pun nak buat jugak ;)

      Delete
  5. 1,5,6,7 tu akak jarang buat la sally.. patut badan akak tak kurus-kurus.. hehe.. insya-Allah akak pun dalam proses nak kuruskan badan sekarang ni.. doakan semoga berjaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best of luck kak! Sally pun nak mula sikit-sikit ni..InsyaAllah.. Tapi kena cekal la hati ;)

      Delete
  6. Saya buat hampir semua tapi pasal tak konsisten, tak menjadi juga .____.

    ReplyDelete
  7. erk..macam banyak je kita tak buat

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!