10 Foods that beat the blues!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


Manusia ni kan banyak perasaan kan...hehehe...kat atas ni makanan yang boleh diambil untuk kurangkan perasaan tu..hehehe...tapi sally tak tau la jadi ke tidak ye...hihihi...

Stressed = Chocolate
Anxious = Salmon
Angry = Hot Tea & Green Tea
Cranky = Berries
Sad = Cereal
Unsettled = Bread with peanut butter / jam
PMS = Toast with egg
Sluggish = Green leaf vegetable
Energy = Orange
Worried = Hot Soup

Nanti kalau dah cuba...bagi tau kat sally tau...jadi ke tidak...

p/s : Auto-publish..Sally ada kat kelas ni...hehehe...

You Might Also Like

7 comments:

  1. Sedapnyaaaaa . Ni buat jadi kebulur ni , haha

    http://mrssuperawesome.blogspot.com/2014/04/kausukayangmana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan makan semua plak..kang byk perasaan pulak..hahaha

      Delete
  2. betul tu. kite kalau stress, makan chocolate. hehe. dap dapp :P

    ReplyDelete
  3. hmm qila rasa betul je hihihih.
    tapi yg stress tu patut tambah aiskrim kot instead of cekolet hihi

    ReplyDelete
  4. uiiii.. hot = hot tea???really? nk try la

    ReplyDelete
  5. nak try ne...kut2 betol..(ehhhh memang betol lah,kalau tak betol tak lah sally share kan..mihmihmih)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!