Wordless Wednesday! [Pepero]

2:30:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


Sape ada source lain berkenaan benda ni..?

You Might Also Like

16 comments:

  1. cuba semak dengan JAKIM? hantar email kat diaorang...

    ReplyDelete
  2. that day ada terbaca jugak kat fb. then ada ramai komen. rata2 xsetuju pepero xhalal. and ada salah sorg antara pengomen ni bg link. dlm link tu didiey baca ada sorg hamba Allah ni email kpd institut/badan agama islam korea(xsure apa nama betul dia)... and org dr institut tu reply kata pepero ni halal.

    wallahualam. didiey xpernah mkn.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Actually make sense jugak..apa yg x halal pada coklat, biskut dgn kacang! Ish..ish..

      Delete
  3. Dah menimbun masuk dalam perut baru tau satus x halal....x tau x pe kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya masih dalam kekaburan kot..sbb byk benda tak masuk akal...

      Delete
  4. itu la tu..ada juga lya terbaca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama la tunggu berita selanjutnya :)

      Delete
  5. belum pernah rasa lagi pepero ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum pernah? Ouh..sally ingat semua dah pernah makan..hehe

      Delete
  6. akak pun baru tahu berkenaan ini sally.. terbaca dalam entri someone.. dah banyak kot termakan baru tahu ianya tak halal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya belum confirm la kak..nanti sally cuba cari yg lain ye...nak dapat confirmation :)

      Delete
  7. alahai baru ja nak mencuba dah kata tak halal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far takde benda yg haram kak..sbb dia plant based...takde unsur binatang :)

      Delete
  8. Hehehehehehee :D :D :D harap halal lah. Nak gi borong ni hewhew

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!