Weekend yang tak weekend sangat!

9:31:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Well, akhirnya...akhirnya kelas untuk semester ni dah bermula..even kelas dalam talian dah bermula sejak 2 minggu lepas...fuhhh...masa tgh busy denga auditor akaun, masa ni jugak kelas...haihh..rasa tak daya dah nak bangun...rasa macam nak tidur 2-3 hari kat rumah...lately ni rasa penat yang teramat sangat....

InsyaAllah kejap lagi nak jumpa dengan kak msredcheesecake, sebab nak bagi something dekat dia tapi xtau la sempat ke tidak sbb dia takde kat area shah alam ..hehehe...even partner sally Qim takde minggu ni...ada jugak la orang nak teman kan..hehehe...Doakan sally okay-okay je ye this week...rasa penat sangat la sebenarnya...nasib baik pagi ni ada jumpa kawan-kawan baru kat kelas...

Have a great weekend guys!

You Might Also Like

8 comments:

  1. Munirah sibuk sangat sejak2 ni. Tak sempat nak blogwalking. Wifi pun sangat teruk. Nak bukak blog x boleh. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke? Semoga cepat kurang sibuk nnt..hehehe...takpe..nnt dh okay boleh blogwalking :)

      Delete
  2. wahhh boy yang kedua dari kiri tu nampak cun la! t kim salam kat dia ek? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg pegang teddy warna coklat? Hehehe..kalau kirim salam pun bukan tau jawab :p

      Delete
  3. Replies
    1. It's not a happy one..tapi thank you! :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!