Taeyang - Ringa Linga, apa yang best?

3:30:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


Lepas tulis entry senarai lagu KPOP paling best tahun 2013...sally pun lupa nak kongsi salah satu lagu yang sally suka dalam list tu...ye tiada CNBLUE pada hari ni..tolong jangan buat muka terkejut habis tu...hahaha...

Taeyang merupakan salah seorang ahli dalam kumpulan Big Bang...selain daripada Seungri, Daesung, T.O.P dan GDragon yang ramai org minat tu...actually sally suka lagu ni sebab dia macam ala-ala hard-hitting, club banger punya lagu...ye, bahasa mudah dia macam clubbing punya lagu laa...tapi jangan salah faham pulak...sally mmg suka lagu yang head banging...

Lagipun choreography dia sangat awesome..Korang pun tau kan yang CNBLUE mmg band yang tak menari even banyak je lagu CNBLUE yang head banging kan...CNBLUE konsep dia macam Maroon 5...so, kadang-kadang tu sally suka la dengar lagu Big Bang sebab dorang ni mmg awesome...ingat lagi pasal entry yang state income terbanyak artis Korea? Kalau tak ingat pi baca dulu..hahaha...

Okay, panjang...sally saje nak ajak korang dengar lagu ni..hihihi...entry susulan kenapa sally ajak korang dengar lagu ni...kejap lagi sally publish! hikhik..

^__^

You Might Also Like

22 comments:

  1. eh eh ada tertinggal satu rupanya...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...chop! ape yang tertinggal kak..??

      Delete
  2. amboi sally ehehe..siap ada yg trtinggal lagi ekk

    ReplyDelete
  3. err..semuanya tak tahu..hehe..nampknya kena ambik tahu jgk sedikit sebanyak ttg kpop

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..jgn risau kak..benda tak penting..haha :)

      Delete
  4. Hensem jugak Taeyang ni.. hee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dapat tanding yonghwa kesayangan..haha :)

      Delete
  5. masa akk muda2 dulu layah head banging juga... lagi best dpr lagu mendayu2... tapi dah tua ni byk dengar nasyid...ececehhh... caya ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..disebalik lagu nasyid tu ada lagu Cnblue kan?? Baik mengaku!! Hahaha... :)

      Delete
  6. hmmm... sungguh tidak ketahuan. akak ni dah banyak tertinggal bukan satu tapi semua tu tak kenal huhuhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...takpe la kak..bukan penting pun benda ni :)

      Delete
  7. Tak boleh dinafikan Best juga lagu nih. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tak dapat nak kalahkan "Can't stop" kan..? hahahha :)

      Delete
  8. lagu GD yang buat.. ofcoz sedap.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..yela..org tu kan minat kat GD!

      Delete
  9. lagu ni memang sedapppp... masa mula2 tau tae yang yang nyanyii macm tak percaya ja

    ReplyDelete
  10. akak tak mengikuti perkembangan ini sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe kak..tak penting..hehehe..biar sally update utk akak :)

      Delete
  11. hehe,saya pun suka jugak dengar lagu ni ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...mmg ramai suka lagu taeyang ni ;)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!