Super Busy Monday!

4:33:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Masa untuk usha blog...ketahuilah hari ni banyak benda kena settle sebab esok dan lusa sally akan bercuti...bercuti kemana..? itu baca dalam entry esok ye..hehehehe...

Baru berkesempatan nak live update...yang awal-awal tadi tu semua auto-published yang siap semalam...ampun! mmg tak sempat nak blogwalking or whatsoever...lunch tadi pun makan maggi je...


Jumpa malam karang la ye...

^____^

You Might Also Like

18 comments:

  1. cepat sikit akak tunggu... muahahaha... So tak yah MC lah kannn???

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah petang dik Sally...sama dengan akak isnin ni sibuk dengan kerja dan kerja...huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam kak Diana..sama la kita ni ek..hehe

      Delete
  3. haaa..cepat skit..lama akak tunggu ni ha...

    ReplyDelete
  4. amboi busy gila kentang tu hihihihi.
    cant waittt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...Agak laaa..banyak sangat kerja..

      Delete
  5. sally nak kemana..seronoknya bercuti lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aigoo~ ni bercuti bukan tenang..makin stress la Lya :D

      Delete
  6. kasihannya sally.. jaga kesihatan diri ya..

    ReplyDelete
  7. busy pon busy jugak sally.. jan smpai xjga kesihatan.. =) most never forget.. ephyraaa first ! hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...tu la Zara...kadang-kadang tak boleh nak elak :')

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!