Sunway Lagoon.

10:00:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

The view from Sunway Hotel Resorts & Spa, Petaling Jaya.


View masa sally menghadiri ISES 2014...tengok daripada ballroom hotel...dah la tgh hujan...tapi mmg teringin gila nak terjun ke sana...huwaaaaa~ rasa macam nak ambik cuti satu hari dah mandi puas-puas...bak kata kakak ipar sally...kan musim kena catu air ni...kita mandi kat Sunway Lagoon jela..hahaha...


Yang paling sally nak naik ialah Vuvuzela ni...Vuvuzela merupakan permainan air paling besar dekat Malaysia ni dan ada dekat Sunway Lagoon...huwaaa~ teringin gila kot nak main....tengok dari jauh terus nampak...rasa macam nak terjun...tapi bila fikir jauhnya nak sampai kesana sebelum kepala retak..baik lupakan la...hahaha...ada sesape dah pernah main Vuvuzela..?

*Baik jangan jawab YA!

You Might Also Like

8 comments:

  1. waaa... dapat stay kat Sunway !!! best nyer... saya teringin nak stay for the night kat sana tapi tak ada peluang lagi... pernah sekali pergi sana untuk event dan dinner saja... tu pon dah rasa best dah... Sunway lagoon lagi lah ..tak pernah pergi lagi... kalau duduk area KL mungkin dah kerap pergi jugak dah.... tengok benda tu punya bear... takut nya.. hahahaha... tua tua ni dah makin gayat dengan benda benda ni..kan ada yang masuk suratkhabar kena heart attack ke apa kat SUnway lagoon hahahaha

    ReplyDelete
  2. belum pernah sampai sana ... nampak best jer klu dpt main . klu kena panggil kanak2 ribnena pun den x kisah ... hehehee

    ReplyDelete
  3. ok..tak pernah lagi jejak kaki kat sunway lagoon..takat ni cuma theme park Perak saja :l

    ReplyDelete
  4. Tak pernah main vuvuzela but mesti sgt ohsem kan!! Mcm best je!

    ReplyDelete
  5. Waa. bestnya! Xpernah masuk lagi stakat ni.huhu

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak pergi Sunway Lagoon. The last time saya pergi masa umur 7-8 tahun kot. Hahahahaha. Lame gila -_-

    Bila balik Malaysia nanti, ingat nak pergi.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!