SlimFast Diet by My Beauty Herbs

10:00:00 AM Sally Samsaiman 30 Comments

Awal bulan March yang lepas, Kak +Mia Liana ada anjurkan satu giveaway...boleh tengok SINI...dan alhamdulillah sally menjadi antara 40 orang blogger yang menang dan mendapat rasa produk ini dengan percuma selama 10 hari...Entry pemenang yang terpilih boleh baca SINI...

Petang semalam sally dah terima produk SlimFast Diet by My Beauty Herbs yang dihantar terus ke office Sally...selamat...mesti tertanya-tanya kenapa ada yang dapat satu ada yang dapat dua kan...kalau yang baca secara penuh mungkin tau sebab apa....untuk baca maklumat lanjut tentang produk SlimFast Diet boleh tekan di SINI dan untuk tengok testimoni, di SINI.

So, hari ni dah bermula la perjalanan sally untuk review produk ni untuk masa 10 hari..hopefully kurussss la lepas ni kan...sebab nak g masuk meminang Yonghwa ni..hahahahaha

^__^

You Might Also Like

30 comments:

  1. good luck ya sally....

    #psttt ayat terakhir... tak leh tahan tu... ai is jeles....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak mia..

      ngeee~ mohon jeles yg terlampau ye!

      Delete
  2. kene ambil gambar before n after ni. :)

    ReplyDelete
  3. gud luck sally..jgn lupa kasi review nnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Lya...mohon Lya jangan makan...kang pakai baju pengantin tak cantik :D

      Delete
  4. Ayat last sekali tu x leh blah langsung....hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakak dengki kan sebenarnya..? *jeling-jeling

      Delete
  5. saya pon da dpt semalam..Fuhhhh..Berkobar2 semangat nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...selamat me"review" ye mariyam :)

      Delete
  6. Assalamualaikum sally, alhamdullilah. murah rezeki awak.. semoga berjaya ya dear. selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam...hehehe...alhamdulillah..doakan sally ye sheila :)

      Delete
  7. owh..
    sally pun ada jugak.
    baru baca kat blog kak farah bublynote td..
    gud luck ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...yup shark...ada rezeki sally... ^_^

      Delete
  8. goodluck kak sally...iman pn strat hari ni. iman tau ngpe dapat dua hehehe...bru nk jeles tapi bila bc bru paham ^_^. jom tgk spe cepat turun dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...amboi Iman...nak lawan la kiranya ni..? hikhik ^_^

      Delete
  9. good try n good luck ye =) eheee

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Hehehehe...lepas ni lagi kurus dari Zara la...ihikss :D

      Delete
  11. Good luck kak sally. Jom kita sahut cabaran 10 hari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you syiera..best of luck to you too~

      Delete
  12. dah prnah mkn.... mmg ke toilet je keje... huahua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...janji makin sihat dah la..kan..hihi ^__^

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!