Sepetang Bersama Blogger (SBB 2014)

11:42:00 AM Sally Samsaiman 35 Comments

Rasa-rasanya, rata-rata blogger mesti tau tengtang satu event yang akan menghimpunkan blogger-blogger di Asia Tenggara...buat pertama kalinya sally juga akan turut serta walaupun SBB 2014 merupakan tahun ketiga dianjurkan...majlis yang bakal diadakan di Saloma Bistro pada hari esok turut disponsor oleh Yeo's sebagai penaja utama dan jugak beberapa sponsor lain termasuklah Ephyra, Lazada, Al-Ansar Health dan juga mynic.


Hehehe...esok sally tak bersendirian sebab akan berjumpa dengan mentor kesayangan, kak MiaLiana, kak Farah, Anim Rashihah, Hazwan Hairy dan jugak Shark...so, esok kepada sesape yang join jugak..kalau kot-kot sally tak perasan, mohon tegur la ye...sally kadang-kadang pemalu...hahahaha...okay, tu tipu sangat..Lagipun tak sabar nak dengar blogger-blogger berpengalaman share tips-tips blogging...antara panel yang akan hadir...


Tak sabar nak g esok..hopefully semuanya akan berjalan lancar...yang penting tak sabar nak jumpa mentor dan adik beradik sementor sally...even main whatsapp setiap hari pun still rindu..hahaha...tapi tak lengkap sebab abg long Eraz Fadli takde..hihihi...takpe..lain kali kita jumpa ye...

InsyaALLAH :)

You Might Also Like

35 comments:

  1. wahhh... excited nya. kak mia pun sama..... jumpa kita di sanaaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay! Kalau ikut hati malam ni lagi nak jmpe akak..hehe

      Delete
  2. wahhh mesti seronok kan..emmm jeles :(..ehehehe

    ReplyDelete
  3. Jangan la buat Abe sedih.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hok aloh Abe...tak niat pong...mintok maaf deh :)

      Delete
  4. selamat berkumpul ramai2...^_^

    ReplyDelete
  5. wa...seronok dgr....x brkesempatan lai nak p....otai2 blogger,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai..kalau ct dekat kan best..ish ish

      Delete
  6. Replies
    1. Seronok ke? Tepat sekali..!! Hahaha...InsyaAllah :)

      Delete
  7. wah.. best dapat berjumpa ramai blogger di sana.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..InsyaAllah kak..hehe :)

      Delete
  8. bestnyaaa..aritu masa nak register dah penuh.. =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai..ye ke ecah?? Hmm..tahun depan perhaps??

      Delete
  9. bestnya!!! akak mmg x dptlah nak join..huhuhu
    wahhh..opismate akak ainim pun pegi jugak? kelas gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...akak satu ofis dgn anim ke?? Hehe..yup..esok dia ada sekali

      Delete
  10. selamat berkumpul Sally ;)

    TQ tau sbb sudi singgah umah akak #1348

    ReplyDelete
  11. amboi! bestlah! hehee... semoga semuanya okey!! ;DD

    ReplyDelete
  12. Bestnya sally..akak tak sempat nk register dh close..huhuhu.. btw have fun kat sana nnti k.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai...kenapa lambat kak..kalau tak dapat jumpa..huhu...thank you kak farah :)

      Delete
  13. Best2.. saya pun pergi.. mudah2an dpt bersama2 semua jumpa2 ye.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay..khir meja no bape?? Hehe..hopefully berjaya la esok ya :)

      Delete
  14. hanya sebagai pemerhati, duduk jauh + student, pasrah, haha, take care kak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai..pasrah sungguh ayat mu dik...thank you sayang :)

      Delete
  15. Syoknye sally. Akk x tahu pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaa...yeka akak tak tau? sally ingat semua dah tau...

      Delete
  16. Seronoknya dapat berjumpa abam kakak blogger senior . HUHU .

    ReplyDelete
    Replies
    1. sememangnya sangat la seronok mastura :D

      Delete
  17. have fun kak sally sayang <3333

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!