Senarai lagu KPOP paling best 2013 (K-Town)

4:42:00 PM Sally Samsaiman 32 Comments

Ehee...maaf kerana entry kpop yang dibawa pada hari ni..hahaha...yang ni bukan yang sebenar ek...yang ni hanya pilihan daripada K-Town...cer tengok...sally rasa mana yang minat EXO mesti melompat keriangan...hehehe...jangan cari CNBLUE, mmg takkan ada...tahun lepas kan dorang busy dengan world tour...takde pun released lagu...

okay, tu ayat sally nak sedapkan hati...hihi...
  1. EXO - Growl
  2. Drunken Tiger feat. Yoon Mi Rae & Bizzy - The Cure
  3. f(x) - Rum Pum Pum Pum
  4. Cho Yong Pil - Bounce
  5. Taeyang - Ringa Linga
  6. Nell - Ocean of Light
  7. SISTAR19 - Gone Not Around Any Longer
  8. 4Men - Hello It's Me
  9. Bae Chi Gi ft. Ailee - Shower of Tears
  10. Girls' Generation - I Got a Boy
  11. Bumkey feat. E-Sens of Supreme Team - Bad Girl
  12. Girl's Day - Female President
  13. 2PM - A.D.T.O.Y.
  14. Zion.T ft. Gaeko of Dynamic Duo - Babay
  15. Lee Hi - Rose
  16. miss A - Hush
  17. Beast - Shadow
  18. Glen Check - Young Generation
  19. Kara - Damaged Lady
  20. G-Dragon ft. Missy Elliot - Niliria
Ada ke lagu yang korang suka..? Sally ada la jugak 2-3 lagu...okay, tipu...5-6 lagu... Lagu Taeyang daripada kumpulan Big Bang - Ringa Linga, mmg favorite sally...hehehe...sekali sekala kena la dengar lagu lain daripada lagu CNBLUE...kalau tak kang ada yang sawan CNBLUE pulak kang...hahaha....


Biarlah takde CNBLUE pun...nak jugak letak gambar CNBLUE...dah kata kpop kan..?

^____^

You Might Also Like

32 comments:

  1. huhuhuhu..sumpah tak tau langsung psl k-pop ni. hahaha..yg tau cuma satu lagu je, i want nobody tu je. itupun sbb kena berkoir lagu tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..mmg ada juga yg tak minat..terpulang kot..hehe...aishhh..siap koir :)

      Delete
  2. tak glemer rupanya mamat2 ni...hehee...

    takpelah, janji kita suka kan? hhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glemer..cuma dorang release single kan awal January..pasal tu laa...

      Bukan takat suka, jatuh hati ;)

      Delete
  3. sekarang nie memang musim EXO la kak . CNBLUE suka yong hwa , jyeahh !

    ReplyDelete
  4. selalu dengar kat radio hotfm...ada la lagu yang boleh layan...best jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada je ye kak?? Sally byk dengar kat era.fm

      Delete
  5. macam nak kena dengar satu2 jer ni...

    ReplyDelete
  6. HAHA . Sekarang dah malas nak layan KPOP .

    ReplyDelete
  7. ringa linga mg tip top..hehe btw suju pn busy dgn supershow..thn ni mgkin comeback..wait and see :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Mmg bole layan la lagu taeyang..Tetiba mcm nak g fan meeting je.. :)

      Delete
  8. satu pun tak pernah dengar..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon dengar lagu lain selain daripada lagu super junior ;)

      Delete
  9. Tak tahu sangat lagu k-pop ni.. Tahu tgk K-drama je ;D hee

    ReplyDelete
  10. hihiihihi qila pun suka jugak lagu lagu tu. Bila dengar je tahu. Tapi title song qila lupa hafal :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...apa la yg qilah tak suka..? cuba bgtau akak...hihihi

      Delete
  11. suka lagu yg number 2 tu. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally baru first time dengar lagu yg aisya suka tu :)

      Delete
  12. akak tak mengikuti k-pop ni sally.. hehe..

    ReplyDelete
  13. akak peminat EXO! still lagi guna lagu growl as ringtone :) Kara Damaged lady tu feberet jugakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tu dia...peminat EXO dah keluar! hikhik ^___^

      Delete
  14. kita pown suka ringa linga jugak..sedap kan lagu tu..ulang beratus kali pown xpe..hahaha...exo pown sedap jugak n ensem2 dowg tuh...guna lagu growl as a ringtone taw.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sally belum beratus kali lagi tapi mmg layan la kan..hahaha...hihihi...sally tak kenal sorang pun dalam EXO tu :P

      Delete
  15. Growl dengan Ringa Linga je pernah dengar.
    Hasih kena terjah satu2 lagu ke nih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes! you should dik oii...hahahaha...baru tau perkembangan :P

      Delete
  16. Minat yg amat fantastik nmpk gaya ny.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idok la fantastic sangat puan Zara :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!