Seharian di Paradigm Mall.

9:44:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Ingat lagi entry sally yang INI...? Walaupun Ahad, gagah la sally ke Paradigm Mall hari ni dengan Kak Nadia and beberapa lagi kawan dia...hari ni ada meeting sikit untuk next trip...hahahaha...

Kebetulan lepas meeting ada masa kejap nak g singgah ke AirAsia Travel Fair yang di adakan disekitar Paradigm Mall tu...ada 3 tempat yg berlainan, ada bahagian tiket...yang boleh dapat diskaun hampir 20% untuk tiket...ada yang boleh dapat promo Buy 1 Get another 1 Free...mau tak ramai orang kat situ haaa...



Yang sempat sally ambik gambar ni ialah bahagian tengah Paradigm Mall, kat bahagian sini ada promo untuk cuba flatbed, Expedia, makanan yang disediakan di dalam kapal terbang...semua la servis yang ada dan yang disediakan oleh Air Asia...



Kawasan ketiga, kawasan yang ada booth yang nak buat promo percutian...macam pakej nelancong laa...tempat-tempat yang kita nak pergi, nak book hotel ke watsoever, semua ada kat sini...macam biasa laa...tempat persinggahan sally mesti la booth Korea dan jugak Macau, China...hihihi...tak sampai Korea, sampai kat booth pun boleh laa...kat booth Korea, dorang lebih promosikan Busan...sebab tiket Busan mmg murah...dalam RM300-RM400 dah boleh dapat tiket pergi dan balik...tapi tak nak la g Busan, bosan..sbb takde benda...kalau Seoul okay jugak kan..? iye dok..?

So, genaplah 3 hari AirAsia Travel Fair yang buat julung-julung kali diadakan...hopefully tahun-tahun depan ada la lagi sebab harga dia mmg murah gila...promo dia pun boleh buat tak tidur malam kot..hahahaha...nasib baik laa iman ni still kuat...kalau tak ada yg tak makan bulan ni sebab beli tiket..hahahahaha...

^___^

You Might Also Like

15 comments:

  1. Replies
    1. hehehe...lagi best kalau beli tiket...kalau tengok je takde makna..hahaha :D

      Delete
  2. Bestnyer dapat pergi. Kat KLCC sekarang pun ada TYPO, best.. macam2 ada.. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yeke..? time sally g takde pon...chop! KLCC convention center ke city center..?

      Delete
    2. aik? beza ea dua tu? ahakss.. hari2 g situ pun saya tak tahu.

      TYPO tu dekat2 dgn iSetan. bukan negeri setan, bukan afganistan apatah lagi tanjung rambutan.. hoho.. sebelum cik Sally tanya, bior saya jawab dulu TYPO tu ape.

      Kat efbee depa tulis "Typo is a one stop concept store filled with supercool gift ideas, fashionable stationery, awesome room-bling and etc." Dlm bahasa Melayu saya pulak, TYPO ni jual mcm2 barang yg super kiut utk hiasan, stationery yg unik-unik2 and macam-macam hadiah.

      sekali dah masuk, inshaaAllah nak masuk lagi. selera org beza-beza an. hehe.. ^^

      Delete
  3. Too bad this type of promotion not in Penang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm...I think they should do right..?

      Delete
  4. Woots .. Tau pulak dia kat Busan takda benda. Haha. But I heard pantai kat Busan cantik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...Busan kan tempat Yonghwa lahir..mmg la akak tau Vee..tapi dia mmg dekat dgn laut :D

      Delete
  5. Replies
    1. dia nak suruh org melancong kak..hehehe ^___^

      Delete
  6. perrrrrrrrrrgghhh... murah la kalo macam tu... rugi nya sebb skrg tgh miskin

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergghhh...mmg sally pun putih mata je kak..hikhik :D

      Delete
  7. Fuuhh ! Diskaun 20% ntuk tiket tuuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe..Setewess tau x..sebab murah sgt?!!!

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!