Sally Samsaiman.

3:34:00 PM Sally Samsaiman 30 Comments

Tepu otak weh..tepu...dah tak tau nak update apa dalam blog ni...rasa macam nak duduk diam dekat satu sudut pastu mengelamun....

tajuk entry pun dah tak tau nak letak ape...letak jela nama sendiri...eh, nak tanya ...korang kenal tak sape "Sally Samsaiman" ni sebenarnya..? Apa yang korang kenal pasal dia..apa yang korang tau pasal dia..? Kadang-kadang terfikir...betul ke ada orang kenal kau...betul ke ada orang yang faham apa yg kau rasa..betul ke ada yang ambil peduli pasal kau...?

Entah kenapa...hari demi hari...hidup makin rasa kosong...atau mungkin kerana desakan hidup yang membuatkan jiwa rasa kosong...atau mungkin kerana terlalu jauh daripada Maha Pencipta? terlalu banyak kemungkinan...terlalu banyak "kalau" yang wujud dalam hidup...

Like seriously, apa yang korang tau pasal Sally..?

You Might Also Like

30 comments:

  1. CNblue lover, 1 ja confuse pasal Sally,kerja sambil belajar eh?da abih conference,nak mengelamun plak eh :l

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tu mmg ketara kan..? yup...sally sambung degree PJJ kat UiTM :D

      Delete
  2. Yg paling kakak tahu one of famous blogger...
    Ada pipi comel yg gebus.. macam baby mulus - geram kakak tengok:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada famous kak zakie..huhuhu...
      ngee...penat sally ternak lemak kat pipi tu kak :)

      Delete
  3. KENAL ! muehehehe.. =D baru skang Zara paham mcmana keja sally tuuu.. sb Zara tgh alami mcm yg sally ari2 lalui pat keja.. jawatan kerani tapi buat tugas lebih dr seorg kerani.. penin dah Zara kat sini. BOs, sila upgrade gaji ! ~.~

    nak tmbh sket lagi.. hahahha. kita geng ephyra together2.. weweee ! Sally KPOPerss, suka bnda yg comel2, blue loversssss, suka melancongggg, blaa..bla..blaa.. blaa.. dann sally suka everything about korean ! muehehehe. the most importnt i know about sally samsaiman, she love to help other who's need help even she doesnt know much about their background.. how i know sally is kinda that person ?? banyak2 entry, entry ini yang tpahat sgt dalam di hati Zara =')

    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/03/menderma-organ.html

    sory sally.. tlebih mbebel kat sini =')

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! Zara kenal sally..hehehe...tapi sally yg kurang kenal Zara :(
      tau xpe! sally ni dah macam PA bos tau tak..time dia ada kat office...macam org gila la gamaknya...kalau dia takde...kita tido! hihihi...

      woah...full explanation tu haa..hikhik..She don't...she just do whatever she needs to do :')

      Delete
  4. Baru kenal dan dia adalah adik saya yang comel...sekian terima kasih..baik puji akak balik....puji cepat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! sally comel...

      p/s: mak ite kata kalau tak ikhlas jangan puji...hahaha

      Delete
  5. baru nak kenal di blog :)) sbb tulis tajuk guna nama sendiri ... hi sally , salam singgah Jumaat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berkenalan jugak PCL! hihihi...^___^

      Delete
  6. adik akak yang comel!!! Sally tu dari nama sebenar Salyana yang sedap tu...suka makan!!! tukang teman akak voice chat...manja... suka guna reverse physchology... see see see, akak kenal kannn??? macam kak long cakap...sila puji akak balik jugak!!! wakakakakaka... direct to the point...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...mana tau pasal nama sally ni..hahaha...
      Akak pun tau makan tu satu nikmat kan..ngeee~

      p/s: mak ite kata kalau tak ikhlas jangan puji...hahaha...

      Delete
  7. Let me try, ek.. Nama sebenar Siti Saliana. Suka CNBLUE, suka Doraemon, Suka warna biru. Tinggal kat Ampang, kerja kat company Dato', PJJ kat UiTM (kalau tak salah).. Hmm.. Lagi? Peminat warna biru. Ada mama dan ibu.. Hmm.. Atm, ni je yg Vee dpt fikr. Huhuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua dah betul..tang ejaan nama je salah..hihihi :)

      Delete
  8. Replies
    1. absolutely correct! hehehe...tak dapat disangkal :)

      Delete
  9. yang cik tahu tang sally....CN lover..
    tu je lah...cik pon baru follow sally....lepas ne cnferm banyak tahu tang sally...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...xpe cik..kita berkenalan secara perlahan-lahan ye :)

      Delete
  10. hihihihi hi kak sally :D
    I do know you kak Siti Salyana eh? Hihihi <3
    sedap tau nama tu. Qila pulak Siti Aqilah hikhik. Eh. Hehe.
    Kak suka biru, doraemon. First qila masuk blog akak agak terkejut.
    Dah pahal akak ni suka Yonghwa aku. Hahahhaha. Lol tipu je xD
    hikhik. And still, 2nd , 3rd time qila masuk eh tersuka pulak dgn blog akak.
    Hihihi <3
    Qila baca kot personal blog akak ni. Sangat rilek and calming and hell yes. Rock! i love you. U r my inspiration kak sally :) Thank you.

    Oh oh1!!!!!!!!!!!!!!!
    Pastu kak sally makin hottttt. heheeee harap kak sally ingatlah siapa qila ni. Hm. Qila minat akak dari dulu lagi hohohoho over pulak qila ni hehe. Btwwwwww.
    Qila hafal url blog akak tau hehe. Cuma sometimes je terrrrrtukar sallysamsainam dengan sallysamsaiman hehe. Qila mintak ampun dan maaf hehe.
    Thanks tau kak sally sudi come to my blog and drop ur comments too! :> i am so touched!! Hihi k bye *kapoof* hilang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Siti Aqilah! hehehe...
      thank you...thank you...

      Hopefully, lepas ni qilah makin sukses ye...SPM dah hbs..now further study pulak! :)

      Delete
    2. <3 yes. Qila nak jadi mcm kak sally :D Bekerja sambil belajar eh? Heheeee <33333 thank you so much kak sally tau tau tau <333333 hope we can meet one day nanti yayyyyy hihi

      Delete
    3. Don't be like me...be YOU! Because you're greater than anyone else...okay?

      Hopefully! ^___^

      Delete
  11. Sally ni sporting sangat, boleh dikatakan cyber sister to me. hihi.
    Boleh ke jadi sis alam cyber untuk tiey? hehe

    ReplyDelete
  12. sally yang akak kenal seorang yang nampak gembira dan ceria di luar, tetapi sebanarnya tentu ada rahsia yang orang tak tahu dalam hati sally.. sally sukakan yong hwa, cn blue, doraemon dan warna biru.. seorang yang bercita-cita tinggi.. akak doakan semoga sally terus success..tu je yang akak tahu tentang sally, hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semuanya betul kak..hehehe...

      InsyaAllah kak..terima kasih utk doanya :)

      Delete
  13. masa sbb aritu, just tau duk kt ampang kl...& u are so happy go lucky! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...gittew details sekali kak aimie! :)

      Delete
  14. ohh... sayang sekali.. saya baru jer kenal Sally... baru masuk blog ni... :D ke depan-ke depan insyaAllah boleh kenal lagi lanjut.. btw... saya perasan dalam sehari dua ni, ramai yang menghadapi masalah 'mood'.. saya 20hb hari tu... rasa macam tak tahu nak buat apa kejap... dan ada beberapa orang lagi sahabat yang buat naik entri yang semacam huhuhu... ada wave tertentu yang mengganggu ni kut... :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!