Sally di SBB2014.

2:13:00 PM Sally Samsaiman 39 Comments

Lambatnya rasa sally update pasal SBB2014 ni kan...orang lain dah up merata...kita baru tersengeh-sengeh nak update...mintak maaf la ye...sally sebenarnya banyak kerja...*cliche sangat ayat iye dok..?


First of all, mmg entry ni takkan banyak gambar..sebab sally banyak ambik gambar dalam kamera orang...hahaha...outfit of the day pun kena tunggu ehsan +Ainim Suju nanti..hahaha...seperti yang semua tau...Sepetang Bersama Blogger atau SBB2014 ni diadakan di Saloma Bistro, Jalan Ampang dan dianjurkan oleh DenaiHati bersama penaja utama Yeos.


Hambik!Minum la air Yeos ni sampai kembung! hahahaha...tapi alhamdulillah...rezeki kot..mana nak dapat minum air banyak-banyak free..?


Ni antara parner in crime sally untuk meja 19...ada +Ainim Suju , kak +Farah Waheda Wahid , abang +Ismail Md Salleh dan kak +Amanda Suria ... mmg havoc la kan...ada gambar lagi tapi nanti korang tengok la kat blog dorang...sbb serius tak banyak gambar dalam henpon sally ni...


Unofficial duta Yeos dan duta meja 19, +AyueJean AJ ..hahaha..rasanya rata-rata dah tau yang banyak lucky draw mmg di bolot oleh meja 19...ni bukan konspirasi ye..ini luck namanya..hahaha...macam-mcam dapat...80% daripada meja kami mmg nama naik untuk lucky draw..alhamdulillah....yang paling best abang +Ismail Md Salleh la dapat Ipad 2...weeewiittt~


Tak cukup dengan tu...sally dengan +AyueJean AJ join games yang dibuat oleh pihak Yeos...mana la tak jadi duta Yeos kan...hahaha...mmg senang je pun...teka air...air pulak dah memang ada atas meja tu...takkan la tak kenal lagi kan..? dapat la lagi goodies bag yang ada air dengan maggi cintan...


Hehehe...SBB2014 jugak merupakan perjumpaan kecil sally dengan mentor kesayangan, kak +Mia Liana dan jugak adik beradik sementor kak +Farah Waheda Wahid dan jugak +Ainim Suju ... sayangnya abang long kesayangan, +Eraz Fadli takde...takpe..InsyaAllah minggu depan sally jumpa dia...hehehe...kami dalam pencarian 2 orang protege lelaki untuk jadi mentee kak mia...haa...blogger lelaki sila bersedia!


Overall Sally rasa teruja sebab dapat jadi sebahagian daripada komuniti SBB2014...Selain berjumpa face-to-face dengan rakan maya, dapat jugak kita menjalinkan ukhuwah dengan lebih bermakna kan..InsyaAllah...semoga hari-hari yang mendatang akan membuatkan komuniti blogger dipandang tinggi oleh masyarakat Malaysia dan dunia..
Credits : I love tour
gittew~

You Might Also Like

39 comments:

  1. best nya depa siap dapat ayaq kotak free .. meh kat kak sikit... lapaq ayaq kotak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...lapaq ayaq..? habis dah kak oii..hahaha

      Delete
  2. for sure tahun depan akak nak join..insyallah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hopefully kak..jangan lupa alert ye..hikhik ;)

      Delete
  3. kemeriahan pasti dirasa kan masa tu..seronok blogger dari sabah je tak ada lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kita buat utk blogger sabah pulak..hehe

      Delete
  4. arghh! seronoknya, hari tu mama demam, tengok kat instagram je...

    ReplyDelete
  5. Abe Eraz nak buat entri jugak la.. Tajuknya, "Eraz di SBB2014..".. Boleh tak?

    ReplyDelete
  6. Tak aci sebab semua dah buat.. Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..nnt kita edit gmbr abg dulu..okay? ;D

      Delete
  7. assalamualaikum sally...wah seronoknya semuanya dpt hadiah cabutan bertuah mmg bertuah la hari tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam mama..hehehe..mmg alhamdulillah..rezeki hari tu ;)

      Delete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah puan ct..hehehe..mmg havoc! ;)

      Delete
  9. bestnya dapat kumpul ramai-ramai =)

    ReplyDelete
  10. cop sally pembetulan yer... iPad Mini idamanku ok...huwaaaa...ha ha ha.... akak pun tak up lagi cerita pasal SBB ni... sabar sabar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak mengidam..tapi tak dapat kan?? Hahaha ;D

      Delete
  11. saya pun di #SBB2014. team http://iluvtour.com heheh official photography and videography

    saya lah yang jaga twitter @iluvtourcom kalau ada tgk lah ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..hai!
      Sorry sbb sally tak guna twitter sangat..so, tak perasan...

      Delete
  12. wah.. meriahnya.. entah bila akak dapat join aktiviti dengan rakan blogger..

    ReplyDelete
  13. best nya jumpa blogger2 tu semua..
    dpt pengalaman, hadiah pun dapat kan? hihi

    ReplyDelete
  14. Mmg seronok... in shaa Allah.. tahun depan kita berkumpul lagi.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  15. Glemernya gf Yong hwa tu...kekeee..... Mintak sign.....

    Teringin nak join tapi akk malu2 hamster....hheee

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum dik Sally...bestnya tengok semua gambar2 di SBB2014...rasa meriah jer...dan dapat beramah mesra sesama blogger...

    ReplyDelete
  17. wuaaaaa...frusttt xleh join...next year niesa mesti join..hehe..

    ReplyDelete
  18. gojess sally... terbaik entri ni....

    ReplyDelete
  19. ratu Yeo's nak lalu....
    Hahahahahahha......

    ReplyDelete
  20. Best la Sally dpt minum air Yeos+makan maggi.....;-)

    ReplyDelete
  21. pic kite berdua xde kan? hahaha =)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!