Ranking Alexa [4]

12:27:00 PM Sally Samsaiman 32 Comments

Sekian lama tak update tentang ranking alexa..bukan tak nak update...tapi kecewa..hahaha....so, sekarang dah berani update...kalau nak tengok ranking sebelum ni boleh la check link bawah...


Semalam, dapat whatsapp daripada mentor kesayangan, kak MiaLiana...hehehe...mau tak happy? sebab kita dapat capai apa yg dia harapkan...mana tak gembira...yela...dah la kak mia bantu percuma, atleast dapat bagi dia happy dengan capai apa yg dia mahukan, rasanya cukup untuk menghargai apa yg dah dia ajar...


Alhamdulillah...pada awalnya, apa yang kak mia mahukan ialah Global rank dibawah 100k dan jugak Malaysia ranking bawah 500...keduanya dapat sally capai berkat usaha, tunjuk ajar kak mia dan jugak atas bantuan kamu semua...ye...semua yg membaca, komen dan jugak memberi kata-kata semangat untuk sally terus menulis...Terima kasih...Kalau korang rasa nak tengok ranking blog korang...boleh la tengok kat SINI...okay..? masuk je URL blog nanti dorang tolong kira kan...

Maaf kalau sally dah tak rancak blogwalking macam dulu...sekarang ni kekangan masa...lagipun dah nak start kelas dan jugak sibuk dengan tugas hakiki di office...mmg masa terhad...tapi secara perlahan sally akan pergi jugak berkunjung ye..hihihi...ampun!

You Might Also Like

32 comments:

  1. nahh ok la tu sally dah makin maju..teruskan usaha pasti brjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jugak Lya sbb sudi dtg blog sally

      Delete
  2. hebat saya pun baru 7,046 .

    http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/kalau-aku-buat-ga-ada-yang-nak-sponsor.html

    ReplyDelete
  3. fae x nak check ranking alexa blog fae coz T.T :(

    ReplyDelete
  4. congrats adik se-mentor, keep up the good work!!! gambatte.... teruskan berusaha yer...sincerely love, kakak se-mentor... la la la la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thank you kakak sayang! hihihi...InsyaAllah...sama-sama kita usaha tau!!

      Delete
  5. Replies
    1. hehehe...mana ada akak ni...thank you! :)

      Delete
  6. congrats... akk malas nak cek sbb tau dah tinggi melangit nombornya...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. merendah diri lettew..hahaha...thank you kakak! :)

      Delete
  7. Chaiyok! Chaiyok Kak !
    Usaha labih lagi.
    Tak naklah tengok, dah tau dah keputusannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thank you! thank you hajar!!
      alololo...jangan la gitu :D

      Delete
  8. hebat la.. Fiza pun beribu2.. tahniah..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. tahniah sally.. semoga sally terus success.. :D

    ReplyDelete
  10. Wah. Amat mberangsangkn dr hari ke hariii.. caya laa sally ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..thank you so Zara..hehe..Doakan sally ye :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!