Random Talk Part Two.

7:50:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

Dalam dunia ni...kadang-kadang kita tak tau apa yang akan jadi kat kita..mungkin kadang kita kat atas...kadang kita kat bawah...kadang kita sihat, kadang kita sakit...kadang kita senyum, kadang kita menangis...

Minggu ni minggu di mana sally rasa saly berada dibawah dan menangis...entah kenapa..terlalu banyak dugaan pada minggu ni...mungkin silap sally ada dimana-mana...mungkin Allah nak uji...mungkin Allah nak bg sally dekat dengan DIA...who knows..?

Nak meluah tak tau nak luah kat sape..nak menangis dah takde airmata, nak berlagak tabah..mmg tak terdaya...so, cuma boleh berharap semua benda yang terjadi ni cepat-cepat la settle...tu je yg boleh berharap skrg...

You Might Also Like

22 comments:

  1. Everything's gonna be alright. Tomorrow is a better day!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hopefully SD! Hehehehe...I'm hoping for a better tomorrow :)

      Delete
  2. Big hug for you!! Luah lah kepada DIA. Cheers! xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks my dear sister and big hugs for you too!

      Delete
  3. itulah kehidupan . kita tetap perlu lalui halangan wpun bukan kita yg pinta . semoga dipermudahkan oleh Nya ... aaamin .

    ReplyDelete
  4. Semoga tabah dan sabar kak sally. :)

    ReplyDelete
  5. Mengadu pd Allah, dari Dia kita datang, kepada Dia juga kita kembali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..thanks gee..hopefully :')

      Delete
  6. Amin, qila pun nak sangat benda settle very fast so that takpayah deal with it anymore...
    <3
    may allah ease urusan dunia and akhirat kak sally ye <333 :D hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang-kadang benda yg kita nak tak jadi mcm yg kita inginkan...
      Hopefully :)

      Delete
  7. hai sally first time datang blog awak,
    semua yang berlalu ade sebab, kite kene kuat. be strong girl oke !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Fiza! I will..thank you for your support :)

      Delete
  8. sabar ye Sally. kita positif je. setiap yg buruk pasti ada yg baiknya. cuma persoalannya sama ada kita nampak atau tak. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hopefully aisya..kadang-kadang tu dh nampak..tapi tak nak terima... :')

      Delete
  9. Dear.. Allah swt tau sally boleh hadapi dugaan ni.. bykkn bsabar yaa. Allah swt sntiasa bsama kita.. kuatkn smgt yaa.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Zara...kadang-kadang tu jiwa kacau kejap..hihihi

      Delete
  10. semoga sally terus kuat menghadapi ujian dari Allah.. akak yakin sally seorang yang tabah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak aiza...mmg perlu sokongan sangat skrg ni :')

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!