Pengambilan Baru Program Sarjana Muda iNED (e-PJJ & PLK) Sesi September 2014 (UiTM)

1:32:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Selamat petang! Baru sempat nak jengah blog hari ni...tadi ingat nak masuk ke I-class untuk online classes hari ni,...pastu ada terpandang satu advertisement pasal kemasukan program PJJ di UiTM untuk sesi September 2014.

Permohonan mengikuti Program Sarjana Muda iNED (e-PJJ & PLK) Sesi Kemasukan September 2014 telah dibuka. Permohonan boleh dibuat secara online. Untuk maklumat lanjut mengenai kursus yang ditawarkan boleh klik SINI..

Klik disini ---->> Permohonan Online Ijazah Sarjana Muda Sesi Kemasukan September 2014

Tarikh tutup permohonan adalah pada 25 Mei 2014 (Ahad) dan tarikh akhir penerimaan borang permohonan & dokumen sokongan adalah sebelum 28 Mei 2014 (Rabu)
 
laman web rasmi IneD : http://www.ined.uitm.edu.my/ 
 
So, kepada sesape yang berniat nak sambung ijazah dalam masa terdekat ni..boleh la isi borang ye...kena cepat sikit sebab UiTM ni mmg dia bukak agak awal daripada PJJ di Universiti lain...
 

You Might Also Like

18 comments:

  1. peluang bagi mereka yg berminat ...

    ReplyDelete
  2. nice info... cepat rebut peluang kpd yg berminat...

    ReplyDelete
  3. Cepat.. cepat sape nk continue study tuu.. sila lag register =)

    ReplyDelete
  4. Sally, dira nak tnya ni. Dira lepasan stpm 2013 means baru baru ni la. Dira boleh ka nak apply ? Tapi kat upu dira dh isi. Satu lagi ni utk program PJJ saja ka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ada keputusan ke? Muet ada?? Yup..yg ni utk pjj je..yg upu kena tunggu la..lewat sikit

      Delete
  5. bagus perkongsian ini kepada adik-adik lepasan spm yang ingin menyambung pengajian di uitm..

    ReplyDelete
  6. siapa yang berminat angan lepas kan peluang..:)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. sempat lagi...belum tarikh tutup...as soon as possible laa...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!