Sunday, March 9, 2014

Pemandu pelancong makanan Korea.

Sally-Korea
Dah macam nama penerbangan pulak kan...


Nampak kakak cantik yang pakai tudung coklat tu? Haa..hari ni ada date dengan dia..nak ajak makan makanan Korea dekat tempat yg biasa yang sally makan tu..restoran Gomonae...hehehe...sape nak join?? Meh la join..meh laa..hahaha...

Happy tummy, sad wallet..haha..

^____^

18 comments:

  1. Hahahah sad wallet? Sama lah kita kak sally T_T
    Qila crying wallet kot huhu.
    Have fun kak sallyyyy <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? hahaha...lagi-lagi bila nak kena byr yuran ni kan :P

      Delete
  2. Replies
    1. mmg entry nya kurang...hanya mahu berkongsi

      Delete
  3. Wah.. Bestnyaaaa.. Dengan kak Aisya? ^_^

    ReplyDelete
  4. makan2 tu yang paling best :D

    ReplyDelete
  5. hu..ingat dah samapi korea dah siap ada pemandu pelancong...propa lebey tau ko ni dik....semangat akak klik sini...

    ReplyDelete
  6. wahhh .. nk makan pon ada guide ke ? fuuhh.. =D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!