Friday, March 28, 2014

Next Travel Schedule.


Sape tau mana nak cari globe besar ni..?

Hehehehe....sape ingat entry 2014 CNBLUE Live in Singapore. Hehehe...semalam, borak dengan kak Nadia..dia tak jadi ke Kunming, China..tak tau kenapa...and she needs a vacation for sure..hehehe...lama lagi nak tunggu g Korea bulan 11 katanya...yes, dia mmg nak g Korea pun tahun ni..buat kali ketiga..hahaha...

Disebabkan Malaysia takde dalam route untuk konsert CNBLUE tahun ni..which is boleh pulak dia skip...boleh sampai Bangkok, sampai Singapore tapi dia skip Malaysia. Dem. So, terpaksa la sally g jumpa cinta hati sally kat sana...ngee~

So, dah godek-godek laman web AirAsia..tiket pun murah...cuma problem sekarang floor plan untuk konsert and harga tiket pun belum release lagi...haihhh...kacau betul laaa! Kang tetiba malas nak pergi kang..haaa...okay, which is sally sendiri belum confirm nak pergi pun sebenarnya..hahahaha...

Ye..ye...mmg takde kaitan pun sally dengan konsert tu berlangsung atau tidak..hahaha..

Then, kak Nadia ajak berjalan ke Singapore..hehehe...pastu g jumpa globe besar gedabak tu kat Universal Studio Singapore (USS)...okay, habis la duit yang disimpan untuk travel lain...alahaii...

Eh, ada sesape pernah g USS tak..? meh la kongsi kat sally...bagi la link-link yang korang ada...tgh nak buat itinerary ni..hehehe...Don't forget to drop your comment

32 comments:

  1. Alangkah bestnya kalau dapat ikut. Cnblueeeee. Y___Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh la nadia...kita ngedate dgn cinta hati :P

      Delete
  2. wahhh tak sampai lagi la kecna sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...takpe..nanti honeymoon boleh g sana ye :)

      Delete
  3. "singapura kita bergerak bergerak bergerak" Joe Flizzow - Bergerak

    ReplyDelete
  4. hye kak sally , saya nak minta maaf sebab selalu komen spam. Sorry ok :D

    Saya ada buat entry untuk memohon maaf. Harap baca la ea
    http://awksweetgitu.blogspot.com/2014/03/im-sorry-cause-did-spamming-tt.html

    ReplyDelete
  5. jeles i..i is tak pernah pergi lagi :(

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum sally, sheila dah pergi USS ni. best sangat. ni link entri sheila. http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/04/trip-to-uss-all-moment.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila..thanks! nanti sally bukak ye :)

      Delete
  7. uishh syoknya, bilalah boleh jejalan cegeni, tunggu habis belajar lah dulu rasanya TT___TT selamat berjalan-jalan kak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...jangan la sedih lisa...nanti ada rezeki pergi ek :)

      Delete
  8. ok nak jelous boleh x? hehehe have a safe trip :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa...jangan la jeles dengan kita...ihikss ^___^

      Delete
  9. Kita pun belum sampai sini lagi...

    ReplyDelete
  10. heeeeeeee qila takgi lagi lah kak sally hihihi. But i know u'll srvive hehehe. And ofcs mesti lah confirm nak jumpa buah hati kak kann kann *kenyit mata sikit* hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..I know i'll survive there tapi kena ada perancangan jugak..hahaha...eh, mana tau ni..? :P

      Delete
  11. Teringin juga nak tahu pasal USS ni.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!