Next Travel Schedule.

10:20:00 AM Sally Samsaiman 32 Comments


Sape tau mana nak cari globe besar ni..?

Hehehehe....sape ingat entry 2014 CNBLUE Live in Singapore. Hehehe...semalam, borak dengan kak Nadia..dia tak jadi ke Kunming, China..tak tau kenapa...and she needs a vacation for sure..hehehe...lama lagi nak tunggu g Korea bulan 11 katanya...yes, dia mmg nak g Korea pun tahun ni..buat kali ketiga..hahaha...

Disebabkan Malaysia takde dalam route untuk konsert CNBLUE tahun ni..which is boleh pulak dia skip...boleh sampai Bangkok, sampai Singapore tapi dia skip Malaysia. Dem. So, terpaksa la sally g jumpa cinta hati sally kat sana...ngee~

So, dah godek-godek laman web AirAsia..tiket pun murah...cuma problem sekarang floor plan untuk konsert and harga tiket pun belum release lagi...haihhh...kacau betul laaa! Kang tetiba malas nak pergi kang..haaa...okay, which is sally sendiri belum confirm nak pergi pun sebenarnya..hahahaha...

Ye..ye...mmg takde kaitan pun sally dengan konsert tu berlangsung atau tidak..hahaha..

Then, kak Nadia ajak berjalan ke Singapore..hehehe...pastu g jumpa globe besar gedabak tu kat Universal Studio Singapore (USS)...okay, habis la duit yang disimpan untuk travel lain...alahaii...

Eh, ada sesape pernah g USS tak..? meh la kongsi kat sally...bagi la link-link yang korang ada...tgh nak buat itinerary ni..hehehe...Don't forget to drop your comment

You Might Also Like

32 comments:

  1. Replies
    1. alolololo...don't be kak mia..hehe :D

      Delete
  2. Alangkah bestnya kalau dapat ikut. Cnblueeeee. Y___Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh la nadia...kita ngedate dgn cinta hati :P

      Delete
  3. wahhh tak sampai lagi la kecna sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...takpe..nanti honeymoon boleh g sana ye :)

      Delete
  4. "singapura kita bergerak bergerak bergerak" Joe Flizzow - Bergerak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi amir..seronok sakan dia..hehehe

      Delete
  5. hye kak sally , saya nak minta maaf sebab selalu komen spam. Sorry ok :D

    Saya ada buat entry untuk memohon maaf. Harap baca la ea
    http://awksweetgitu.blogspot.com/2014/03/im-sorry-cause-did-spamming-tt.html

    ReplyDelete
  6. jeles i..i is tak pernah pergi lagi :(

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hehehe..InsyaAllah...kalau ada rezeki :)

      Delete
  8. assalamualaikum sally, sheila dah pergi USS ni. best sangat. ni link entri sheila. http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/04/trip-to-uss-all-moment.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila..thanks! nanti sally bukak ye :)

      Delete
  9. Replies
    1. best kalau poket penuh la..hihihi ^__^

      Delete
  10. uishh syoknya, bilalah boleh jejalan cegeni, tunggu habis belajar lah dulu rasanya TT___TT selamat berjalan-jalan kak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...jangan la sedih lisa...nanti ada rezeki pergi ek :)

      Delete
  11. ok nak jelous boleh x? hehehe have a safe trip :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa...jangan la jeles dengan kita...ihikss ^___^

      Delete
  12. Kita pun belum sampai sini lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tempat lain dah sampai kan..hehehe

      Delete
  13. heeeeeeee qila takgi lagi lah kak sally hihihi. But i know u'll srvive hehehe. And ofcs mesti lah confirm nak jumpa buah hati kak kann kann *kenyit mata sikit* hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..I know i'll survive there tapi kena ada perancangan jugak..hahaha...eh, mana tau ni..? :P

      Delete
  14. Teringin juga nak tahu pasal USS ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally pun baru nak g terjah dia Farah :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!