MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway

8:18:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Perghhh...gagah tunggu 30th Mac sebab nak wish pada hari yang sepatutnya...balik kelas je terus bukak laptop semata-mata nak join GA daripada Puan Zara kesayangan..

To my dear Zara dan suami,
"Happy 2nd anniversary my dear...umur yang muda bukan penghalang untuk menjadi pasangan yang bahagia...Sally doakan Zara dan suami sentiasa berada dibawah lindungan Allah...semoga dipanjangkan jodoh dan dipermudahkan semua urusan dalam kehidupan berumahtangga....Semoga dipercepatkan rezeki untuk menimang cahaya mata dan semoga menjadi pasangan yang kekal sehingga hujung nyawa...May Allah bless you guys..."



Rebut peluang menang Wang tunai RM50 : Top Refferal, Wang Tunai RM50 : Best Wishes , Monopod x 2 : Random.Org , 100 pcs Namecard Blog Vanilla & Chocolate + Bookmark . Siapa yang berminat sila tekan banner di atas . Terima kasih :)

* * * * MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway akan berlangsung selama 3 Minggu * * * *
( 28 Mac 2014 - 19 April 2014 )

You Might Also Like

26 comments:

  1. hyee..singgah dari GA yg same.. :) gud luck! jemput singgah.. :)
    http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai !! nanti sally sampai ke sana ye! Best of luck!

      Delete
  2. gud lark kak sally. nnti menang share2 la hdiah haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ninaa! kalau hadiah satu nak kongsi camne? :P

      Delete
  3. Singgah dari GA sama...
    Good luck Sally (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yana! best of luck utk yana jugak tau!

      Delete
  4. good luck untuk kak sally! wish pun boley tahan ni. mesti ada chance nak menang. hihi. btw,jom join segmen sy pulak,http://eppy25.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks! InsyaAllah nnt akak join ye :D

      Delete
  5. Assalamualaikum sally, good luck ye. sheila pun dah joined juga. hehe singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila...thanks!! best of luck tau!

      Delete
  6. lya pun ada join..gud luck dear

    ReplyDelete
  7. sallyyy !! huhu.. tharuu tauuu..=') amin yaa rabbal amin.. trima kasih sgt2 sally =')

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya sally.. menarik hadiahnya.. :D

    ReplyDelete
  9. ASSALAMUALAIKUM...
    Ukwah Fillah.. Saya dari GA yg sama :D
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
    Bw here ...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!