Meh meh dekat :)

10:19:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

Hari ni sally nak ajak korang join satu GA yang sally sponsor...GA yang pertama buat blog Amir Khalis...hehehe...kalau nak join nanti klik kat banner ye...

http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/ga-pertama-oleh-amir-khalis.html

Nak tau sally sponsor ape untuk GA ni...?


tadaaa...ada cute notebook ni...ada 3 kesemuanya...tapi yang lagi dua tak jumpa cari lagi la...kalau takde mungkin sally akan beli lagi notebook yang lain..InsyaAllah...Notebook ni cover dia daripada kain cotton yang comel..ada bunga-bunga gittew..hehehe...Ada banyak lagi hadiah lain...nanti korang tengok la satu-satu ek...

Jangan lupa join tau...GA berlangsung sebulan bermula 11.03.2014 - 11.04.2014

You Might Also Like

7 comments:

  1. Comelnya notebook tu..nak join la macam nie..akak menabung inti kat sini ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...cepat-cepat sikit join kak! ^___^

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe...sally pun sangat tengok dia kak ^___^

      Delete
  3. Wahhh ! Insyallah akan join.. buat masa ni zara on9 pkai npon ni.. sob..sob..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!