Masalah dengan org yang suka buat suka hati.

3:27:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Tajuk yang panjang tu sebab sally nak kurangkan mulut sally daripada mencarut..ish sakit sangat hati ni..bayangkan kita baru first time nak jumpa...janji pukul 2.30pm...sally lepas balik keja tadi terus la g ke tempat yg dipersetujui...sebab takut kalau dah sampai rumah malas nak keluar balik...sampai sini lebih kurang pukul 1.30pm...relax la kejap sebab ada lagi sejam sebelum nak jumpa kan..


Dah pukul 2.30pm..still tak nampak bayang..takpe la..lewat sikit mungkin..2.50pm..macam dah lewat sangat ni..sally pun gagah la call, dia terus reject call then ada satu mesej masuk...

"sorry..sorry..I'll be there at 3.30pm"

Woahh...ni mmg buat panas hati betul..sakit sangat hati..seriously...kalau dia mesej bgtau yg dia lewat..sally tak marah..ni dia lewat,pastu diam..pastu kita call dia reject..

This is making me crazy enough.

You Might Also Like

28 comments:

  1. salam singgah. pada saya la kan, ada 2jenis kategori manusia pasal masa ni. kategori 1 yang jenis suka sangat buat orang menunggu dorang. kategori 2 terpaksa tunggu kategori 1 tu -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Umi..I hate being the second one..huh!

      Delete
  2. Replies
    1. Sangat mama..sangat..rasa nak siat-siat je dia!

      Delete
  3. Replies
    1. tak boleh sabar dah kalau org pijak kepala camni..

      Delete
  4. uiksss date dengan siapa tu sally sampaikan first time baru nak jumpa??? sabar mungkin nak uji kot???

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan dating pun kak...nak ambik barang je..

      Delete
  5. hahhhh...cik memang pantang lah kalau kene macam ne....memang rase nak baling bom je kat muke orang yg mcm tu tapi tak sampai hati jugak...kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally bukan takat rasa je...mcm dah buat je tadi.. -____-

      Delete
  6. Aikk cmtu pulak dia. Tak pandai nak habaq awai kan. Ishh.. Tembak je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. That's why akak marah Vee...kalau di bg tau awal takpe...

      Delete
  7. kalau saya, saya tak tunggu dah. sumpah sakit hati dgn org yg tak tepati masa ni. kalau lewat 5/10 minit ok lagi. ni nak lewat smpai 1 jam pulak -______-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh Mazni...sebab akak datang nak ambil barang dekat dia..kalau nak jumpe je mmg akak dah blk dah...

      Delete
  8. Sabar Sally sabar...dugaan tu..Tapi kita pun menag tak suak kalau orang tak punctual. At least bagitau kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak punctual tu satu hal...tak bg tau tu yg sakit hati sebenarnya kak -___-

      Delete
  9. akak tak suka tunggu orang...masa itu emas...but kalau first date may be something.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's not a date kak...cuma sally nak jumpa dia untuk ambil barang je...

      Delete
  10. kak sallyyy!!! aya pun ada masalah yang sama :'(
    tension sangat.. tiap kali nak pergi kelas mesti mengamuk dalam hati sampaikan berdenyut sebab marah sangat...ada org nak tumpang aya pergi kelas pagi2..tp aya yg kena tunggu dia..sepatotnya dia nak tumpang dia la tunggu kite..ni kite kena tunggu..kalau kadang2 xpe..tp kan selalu sangat..boleh dikatakan setiap kali..nak nangis pon ada..kite bangun pagi2 kot besiap..tp sampai kelas lambat jugakk..huwaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL...kalau camtu kena tegur la aya...kalau kecik hati ke apa...aya ckp yg benar...jgn pendam...kalau pendam tu yg org suka pijak kepala kita :(

      Delete
  11. orang macam tu memang menguji kesabaran kan sally...hadehhhhh...

    ReplyDelete
  12. Kadang-kadang pun saya tak suka orang buat kita menunggu ni . HUHU .

    ReplyDelete
  13. Cakap xsrupa bikin ni.. aiyoo.. zara xsuka mnunggu tauu kalo ada alsan boleh laa atau kena inform awal2. .xjg kita marah kan sally ?

    ReplyDelete
  14. Bagi saya tak payah berurusan dengan orang macam tu.

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  15. SIAPA TU?!!??!
    Mintak lempang..... -_-

    ReplyDelete
  16. itu memang nak kena penampar jepang tu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!