Jiwa kembali kacau..sebab kau..

9:29:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Hard to admit...tapi mmg ni la yang sally rasakan sekarang...


It's been 6 years till now...dah 6 tahun...lately ni rasa hati tu sayu sangat...lagi-lagi bila ibu dah tanya...kenapa takde kawan lelaki which is dia refer kepada boyfriend...huhuhu...camne nak cakap ek...bukan takde...tak
nak..ye..tak nak...sebab ape tak nak...sebab..sebab...masih menunggu...

It's the stupid thing I've ever do...telling people to move on and I'm stuck here, for 6 years...loving the same person all this time... haihhh...sampai satu tahap...tutup hati...tutup siap kunci untuk orang lain...camne la nak tunaikan hajat ibu..?

I saw you on whatsapp, I saw you in other people's Facebook timeline...and I keep seeing you everywhere...dem..I hate this feeling so much! Like seriously hate and I just dunno what to do...me is confused! 
Sekarang hanya mampu..tahan diri..tahan jiwa..kawal hati...


You Might Also Like

12 comments:

  1. taku nnti jadi mcm peribahasa ni 'yang dkejar tak dapat, yg dikendong keciciran'. kak, sampai bila kita nk mnunggu klu dia langsung tk rasa apa yg kita rase.. klu dia sedang bergembira kat luar sana.. jangan seksa prsaan sendiri jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berfikir guna akal, jangan guna hati..tapi masih lagi hati dapat kuasai akal.. :')

      Delete
  2. and i.....will always love you~~~~~

    heheee. Kenapa kacau ni kak sally, hihi. Tanya hati. Nak tunggu lagi ke taknak.
    Is he worth waiting for? :) hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. If you asked me, for sure my answer would be NO..his not worth it at all..but I just can't get rid him from my "brain".. :(

      Delete
  3. beb..move on je...same goes to me few years ago..sampai jatuh sakit haha

    dem!

    nasib baik masa tu ada orang tu (dah jadi husband sekarang ni) bagi semangat bagai..

    move on dan hidup akan lebih gembira...see..tengok amy dah ada anak pun...tak rugi pun....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...sally pun selalu je nasihatkan orang..nak buat tu yg susah...hahahaha

      Delete
  4. you can.. maybe sebab sally belum willing to let him out of your mind tu pasal susah nak buka hati sally for other guy.. you can..

    ReplyDelete
    Replies
    1. agreed...nak kena "sekolahkan" balik hati ni..hehehe

      Delete
  5. sally bukalah hati untuk orang lain juga (kata-kata ini untuk diri akak juga yang menanti lebih 10tahun).. jangan sedih, kadang tu kita terpaksa melepaskan orang yang kita sayang demi kebahagiaan hidup.. akak doakan semoga sally mendapat jodoh yang terbaik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. susahnya lahaiii rasa nak buat semua ni kak...InsyaAllah sally cuba...sally pun doakan yg terbaik buat kakak ye :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!