I'm Sorry.

8:30:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments

Selama dua hari ni...bermula hari ni dan berlarutan sampai esok...sally akan menghadiri International Sustainable Energy Summit (ISES 2014) yang akan berlangsung di Sunway Resort Hotel & Spa, Petaling Jaya...pada hari ni..macam biasa la..partner in crime sally, +Ainim Suju ...

So, harap maaf la sally takkan blogwalking ye...nak update pun mungkin kurang sikit...takut tiada masa je...tapi jangan risau...kalau berkesempatan malam sally akan blogwalking tau...
 

Meh, dengar lagu CNBLUE kejap...kot-kot la kalau marah kan..hahahaha...


Okay, take care ye kesayangan semua...much love to all!

You Might Also Like

11 comments:

  1. pegilah pegilah sally... tak apa... ooopssss kondisi perut ok tak tu???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..Amboi kak..menghalau! Hahaha...tak makan pun..takut sakit perut

      Delete
  2. weeeee.. best nya... tak pa sally kami paham. lagu baru cn blue ni agak catchy la kan tapi still mengekal kan style depa yg kalo dengar pon dh tau itu cn blue ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bukan lagu baru kak...Lagu lama..Hihi...tapi mmg best :)

      Delete
  3. It's ok sally. take ur time k. have a nice day!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak sue..nnt sally singgah ye :)

      Delete
  4. seronoknya kalau sempat bw jgn lupa menyinggah yer :D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum sally, its ok. jaga diri baik2. kang dah free, boleh blogwalking ~~~

    ReplyDelete
  6. semoga segala urusan sally berjalan lancar.. akak pun jarang blogwalking sekarang.. badan kurang sihat..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!