Happy 60th Birthday Ibu. (p/s : and Pha Is, Ash)

8:28:00 AM Sally Samsaiman 24 Comments

Baru 10 hari lepas meraikan hari lahir mama sally yang ke 51 tahun, boleh baca kat SINI...hari ni merupakan hari kelahiran ibu sally pulak...selang 10 hari je pun mama dengan ibu...setiap tahun banyak duit habis time bulan ni la...hahaha...


Tahun ni merupakan ulang tahun ibu yang ke 60 tahun...Bak kata dia dah dapat taraf warga tua..banyak specialty katanya...hahaha..untung la dapat naik train murah..LOL...

To ibu, 
Selamat hari lahir yang ke 60 tahun...semoga sentiasa sihat tubuh badan, mohon Allah panjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki...InsyaAllah...Terima kasih untuk segalanya...


Dikesempatan ini juga...Sally nak ucapkan selamat hari lahir kepada +Pha Is (http://pening-pala.blogspot.com/)...yang turut sama berkongsi hari lahir dengan ibu sally...
kepada Pha Is,
HAPPY 24TH BIRTHDAY!
Semoga sentiasa dibawah lindungan Allah, diberikan kesihatan tubuh badan dan dimurahkan rezeki...Semoga berjaya menjadi ahli farmasi la ye...

and no for gotten to my "hubby", Iman Firash...
Happy 4th month old..hehehe...nanti kita dating ye mama +Farah Waheda Wahid (http://www.bubblynotes.com/)

You Might Also Like

24 comments:

  1. Selamat hari jadi utk ibu sis.... =)

    ReplyDelete
  2. seronoknya sally ada dua ibu...selamat ulang thn kelahiran ibu sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus la seronok! hehehe...thank you on behalf ye

      Delete
  3. Happy birthday to your mom! May Allah bless you and your family always :D

    ReplyDelete
  4. uhuksss uhukss patutlah Ash tersedak ada orang sebut..wakakakaka... wah untunglahhh orang ada 2 ibu... sorang mama sorang ibu...ekekeke...happy birthday to both ibu dan mama... kirim salam kat ibu dan mama k?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...hubby kita mesti la kita ingat..hahaha...insyaAllah...thank you on behalf ye.. :)

      Delete
  5. waa... thanks.. n hepy besday jugak untuk ibu sally dan ash.. smoga panjang umur dalam mentaati Allah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..you're most welcome birthday boy!

      Delete
  6. Happy bday!semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. :)

    ReplyDelete
  7. happy birthday untuk ibu dan mama Sally :)

    ReplyDelete
  8. Happy birthday ibu kak Sally.

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday untuk ibu akak :)

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday buat mereka-mereka yang ada birthday

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!