Giveaway 2014 by Syira Lokman

12:04:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments

 
Nampak tak tahap takde idea dan jugak takde masa..?
 
Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway 2014 by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
-bawa ke new tab pun boleh then copy je :)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan URL entry anda (bukan link blog sahaja ye tapi link entry giveaway)
di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

1. Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.
2. Bloglist x 10 (sepanjang bulan April dan Mei tahun 2014) [SYIRA]
3. Tudung x 3 [DALEELA]
4. Topup RM5 x 3 [GHAZALI]
5. Lukisan x 1 [NURDANI] *pemenang WAJIB bagi gambar yang menutup aurat.
6. Bloglist x 3 dan keychain x 2 [CHE DYLA]
7. Domain dot com (selama setahun sahaja) x 1 [AZHAFIZAH]
8. Kupon rebate pembelian satin skinz rm50 x 5 [ALIYAH]
9. Novel x 2 *pemenang boleh minta nak novel apa [SHADHIRA]

Hadiah Misteri dari Syira untuk TOP REFERRAL x 2

Kalau nak join klik la banner  ye..

You Might Also Like

21 comments:

  1. semoga berjaya sis ^^ hadiah #7 tu paling menarik hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis lagi suka nombor 5 sebenarnya..hihihi

      Delete
  2. wah! macam best je! bila tamat GA ni?? nak join la,hehee :)) btw,all the best tau!! :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..kat atas tu ada tarikh dia dik :)

      Delete
  3. alhamdulillah..
    terima kasih sudi join GA Syira ye ^_^
    jom blogwalking blog peserta lain juga !
    barulah org lain pun nak balas kunjungan :)
    HADIAH DAH DITAMBAH ! sila check semula syarat ye :)
    jangan lupaa promote ye..top referral masih dicari ! ^_^
    TQ ! :)

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah. :) Saya dari segmen yang sama :D
    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/giveaway-2014-by-syira-lokman.html

    Terjah blog saya ^^

    Sincerely,
    Miss

    ReplyDelete
  5. Hai emma dari segman yang sama :)
    Jum jemput datang ke blog emma

    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/03/giveaway-2014-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!