CNBLUE and Instagram.

2:30:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Instagram sally...mmg penuh dengan makanan, cute stuff dan jugak CNBLUE..okay tipu, mmg penuh dengan Yonghwa...gambar family tak banyak sebab dorang ni muka retis..nak ambik gambar bukan main susah lahaiii...Kalau bayar RM300K baru nak ambik gambar...okay, tu dah melebih sangat..hahaha...

-__-'

Since sally suka upload gambar Yonghwa dan CNBLUE...so, mmg ramai la yg suka like dan ada jugak yang ajak follow akaun mereka...sebab dorang lebih up to date pasal perkembangan CNBLUE...kadang tu sally follow jugak la kan...tapi semalam ada seorang chinese teenagers ajak sally g instagram dia...dan mintak tolong like video dia...Sally ingat dia ada join mana-mana pertandingan...sebab kat insta pun banyak GiveAway jugak...so, sally g jela...alaaa...tak luak mana pun like tu...

And suddenly...

video

Oh man! gila la budak ni...dia pandai gila main piano dan dia cover banyak lagu Kpop dan lagu Korea...dan yang penting dia mmg peminat kumpulan kpop Korea, Girls Generation...hihihi...dan lagu yang dia cover kat atas tu ialah lagu tema untuk pasangan YongSeo (Jung Yong Hwa & Seo Hyun) dalam program We Got Married yang mana menampilkan beberapa artis di Korea dan mereka perlu melalui kehidupan sebagai suami isteri..macam Virtual husband and wife laa...
Huwaaaa...tite jeles sangat!
As usual, sally mmg la dengki kan bila Yonghwa ada virtual wife yang cantik camtu sekali..hahaha...so, saje je nak bg korang dengar...kalau nak dengar yang lain boleh la g Instagram dia @sunnykoh95 ... korang mesti suka...tapi tak tau la...sally mmg suka lelaki yg boleh main instrument...piano lagi la kan...kalau tak takde la jatuh hati kat Yonghwa tu lahaii...


Mohon sesape tarik sally balik ke alam realiti..hahahaha...kalau tak sampai Korea dia jap lagi kang :P

You Might Also Like

20 comments:

  1. hahahaha..sally oh sally..meh balik nak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..baik ibu! Hahaha..nak balik la ni :)

      Delete
  2. Best2, yang main piano tu. hee ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan?? Ish! Dengki nya..kenapa la sally tak reti main piano -___-'

      Delete
  3. hehe dah-dah jum balik malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Err..okay acik...sally balik sekarang :)

      Delete
  4. takyah balik la sally, p culik jong hyun utk anne pastu baru balik sini.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..Alamak! Org-org kat atas dah panggil sally balik..Anne lambat
      -___-'

      Delete
  5. Terernya dia main piano. Tapi videonya sekejap je alahai tak puas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...? sebab dia buat video kat instagram dia je...takde letak kat youtube :(

      Delete
  6. dah tu sally, akak terus ajak sally balik malaysia. hehe.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...okay kak...sally dah otw balik -___-

      Delete
  7. Replies
    1. wiiiwwiiieeeettt..hahahaha...best sangat kan??

      Delete
  8. fuuuhhh.. mmg btol insta penuh retiss korean.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. shuhhh...jangan bagi tau orang la Zara! hahaha :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!