CNBLUE 5th Mini Album, in hand..!

8:46:00 PM Sally Samsaiman 24 Comments

15th March....
akhirnya...Album terbaru CNBLUE ada dalam tangan sally...
hehehe...lama dah tempah ni..nak dekat 3 minggu dah...Alhamdulillah..selamat sampai jugak akhirnya...
Thank you to all CNBLUEbeat members (Official Fan Club Website Malaysia) sebab tolong belikan untuk sally..hehehe....


Even dah dengar semua lagu dia sebelum sampai album ke tangan...tapi simpan jela buat kenangan...mana tau kot zaman anak cucu nanti dah takde KPOP...boleh gak cerita kat mereka...

"Ni dulu nenek minat kat dorang ni...sedap lagu-lagu mereka..kamu nak dengar..?"

Cucu pun mengangguk sambil disaksikan oleh datuk Korea mereka, Jung Yonghwa..hahahahaha... 

Okay, tu salah satu cara nak sedapkan hati sebab takut kena marah dengan ibu...ihikss... 


You Might Also Like

24 comments:

  1. Eksen!!! Ni yg tak sabar nk pegang ni.... hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...mesti rasa stress kan..? ihiksss :P

      Delete
  2. mak aiii.. jeles beribu lemon mcm ni. hehe.. tell me please how much =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jangan la sampai beribu lemon aisyah...ihikss...secret :P

      Delete
  3. Replies
    1. ngee...agak-agak sally berapa tu..? :P

      Delete
  4. ahahahaha dapat haaa mini album...

    *sorry sally lama tak singgah, ika busy sangat....sebagai ganti ika klik3 semua tabung sally tau! :))

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. bakpo la semua org tanya harga ni..hehehe :D

      Delete
  6. ohh, baru tahu cnblue ni kpop.... heher. Ketinggalan zaman juga kiera ni :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. aigooo kiera...kalau bukan KPOP dah tu ape dik? :)

      Delete
  7. Mahal kot album ni

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde la mahal...harga sama je macam album kat KL ni haa :)

      Delete
  8. piwit piwittt eheheheheh bestnya kak sally. nanti mesti karoke bagai wah wah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kalau takde pun mmg dah karaoke selalu :P

      Delete
  9. best kalau sally betul-betul dengan yong hwa.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lorrr...mmg takkan la jadi kenyataan kak oii... :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!