Bride to be #8

1:46:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Hehehe...semalam dah cerita pasal Veil dengan hand bouquet kan..? hari ni kita cerita pasal bunga penanggah.....alaaa...bunga penanggah ni bunga yang kita pakai kat bahu/dada yang menandakan kita one of family members atau orang kuat dalam majlis tu la...

Masa wedding abang sally dulu...kami pakai button badge...boleh rujuk entry SINI...so, untuk wedding kakak sally...macam biasa la kan...dia nak yang lain daripada yang lain...aduhai kakak!


tadaaa...haaaa! rama-mama la kita...benda ni akan jadi macam kerongsang la..InsyaAllah...baru je siap 5 ekor rasanya...ada lagi berbelas ekor nak kena buat...pun sama...still takde duit..sebab kami mmg kedekut..hahahahaha....

okay tak idea ni..?

p/s : Currently at Sunway Resort Hotel & Spa, Petaling Jaya for ISES 2014.

~autopublished~

You Might Also Like

10 comments:

  1. Assalamualaikum sally, wahh comelnya ~~~

    ReplyDelete
  2. ohh bunga penanggah ye pggilnya. seronoknya .. liz ni takda adik bradik

    ReplyDelete
  3. Sally...nak jadi one of the penanggah bole?nak jugak butterfly tu...please...sally buat akak rasa nak kawen la sally.....

    ReplyDelete
  4. cantikla sally haha..lya tak buat lagi kemalasan melanda diriku

    ReplyDelete
  5. comelnye rama2 tu sally...kreatif

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Sally...comelnya rama2 tu yang brwarna warni....

    ReplyDelete
  7. wahwah such a cutie butterflyyy~~~~~~~~~~~~~~ <3333

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!