Bride to Be #7

11:22:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments


Kesinambungan daripada Bride to Be #6... dah makin jauh perjalanan untuk DIY veil dan jugak hand bouquets...So, hari ni sally nak kongsi pasal hand bouquet pulak...veil dah siap tapi lupa nak ambik gambar semalam..ihiksss....


Bahan-bahan yang diperlukan untuk buat Pearl Hand Bouquet...hehehe...yang ni sally yang cari..inspirational daripada Pastelicious Hand Bouquet...mmg best bila buat something different ni kan...



Percaya laa...nak buat mmg nampak gila senang...tapi memerlukan keinginan nak buat yang sangat tinggi...serius bosan weh...and to get a nice bouquet...you should at least have 300 "pearl flower" yang macam korang tengok kat atas...tapi belum siap lagi ni...hasil terakhir would be something like this....


Credits : Pastelicious Hand Bouquet
Tema untuk majlis nikah nanti ikut baju dia la...warna grey dan putih...sebab nak bagi nampak seri sikit...pasal tu la hand bouquet tu warna grey, white and pastel pink....nanti kalau dah siap baju dengan hand bouquet...sally tunjuk okay..?

p/s : I'm a happy unofficial wedding planner..hikhik...

You Might Also Like

18 comments:

  1. Assalamualaikum sally, cantik hb! dulu sheila buat sendiri pakai kain perca mak je. hehe ~~~

    ReplyDelete
  2. rajinnya sally buat..gigih.lya malas nak buat nie just beli bunga pas tu hias :)

    ReplyDelete
  3. ok...nice...awesome..akak nak lantik Sally nanti jadi my wedding planner....tarikh dah ada tau...tahun jer x tau bila...tau2 kawin umur 40 tahun...oopsss.....

    ReplyDelete
  4. cantik gak pakai pearl ni... tapi akk tanak buat sendiri..malas!! hheee.. kawin je rajin

    ReplyDelete
  5. omg kak sallyy!!!
    cantik gila tuuuuuu woooooo <33333

    ReplyDelete
  6. canteknyaaaaaaa.....pandai giler sally wat yee ;)

    ReplyDelete
  7. sis mmg respect dgn org yg gemar buat benda camni sbb tahap kesabarannya tinggi ... tak sabar nak tgk hasilnya ...

    ReplyDelete
  8. cantik sally.. tak sabar nak tengok hasilnya nanti :)

    ReplyDelete
  9. me too the unofficial wedding planner. hehehe (mmg ada buat perkhidmatan ni pun cuma jarang ada permintaan. selalu handle mekap, pelamin, baju dan persembahan je)

    ReplyDelete
  10. Klo ain nie mmg berterabur.. Tak reti.hahhahha..

    ReplyDelete
  11. wah. bagus sally jadi wedding planner untuk kakak sally.. pandai sally buat sendiri.. :D

    ReplyDelete
  12. wahhhhh ! best laa dapat adik mcm sally ! ringan sket fikiran b2b =)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!