BigBang G-Dragon, Taeyang & Seungri THINKING OF YOU Fan Meeting in Malaysia.

9:00:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments

Dah baca entry pasal Taeyang? Belum?? Ish ish...baca SINI dulu...

Yeay! The reason kenapa sally share lagu Taeyang tu, sebab nak kongsi kepada peminat BigBang di Malaysia tentang "Thinking of You" fan meeting yang akan diadakan pada 16th March 2014 di Sunway Surf Beach yang dianjurkan oleh IME Production...tapi kali ni hanya G-Dragon, Taeyang & Seungri je yang akan turun ke Malaysia...T.O.P dengan Daesung takde...


Jangan tanya sally pergi ke tak...sebab jawapan dia tak laa...adeh! ingat macam nak g jugak tapi macam sayang pulak duit kita...kenapa? eh, tak tau harga tiket ke..? meh nak bg tau dulu...
  • RM750 (VVIP / Free standing) 
  • RM550 (Zone A / Free standing)
  • RM500 (Zone B / Free standing)
  • RM400 (Zone C / Free standing) 
  • RM200 (Zone D / Free standing)


Ye..begitu la kedudukan dan harga tiketnya ye..."murah" sangat kan..? kalau CNBLUE tu mmg sally dah tutup mata awal-awal la kan..hahaha...tapi sebab sally minat BigBang ni suam-suam kuku je kan...jadinya sally takde la rasa nak beli tiket sangat pun..even hati tu macam memberontak nak g kan...lagipun start pukul 6 petang...dah nak dekat Maghrib...rasa macam hmmm....Lagipun 16th March tu birthday mama...rasanya kakak & abang sally ada plan kot...For more information, please log on to IME Production official facebook (www.facebook.com/imepmy)

So, kalau ada yang rasan nak g jugak tapi tak nak keluar duit..boleh la cuba nasib kat radio ERA.FM...dorang pun ada bagi 2 pass masuk percuma..hehe..tak pun beli jela tiket kat (http://www.ticketcharge.com.my)..yang penting kena tutup mata la...last choice..tunggu hari Isnin, tengok kat YouTube..hikhik...

You Might Also Like

18 comments:

  1. top ngn daesung takde.. group tak lengkap.. tak best la... tp GD pulak ader.. nak pergi ke tak nak nie.. ermm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg la..sbb dorang nak promote single dorang je..bukan BigBang :)

      Delete
  2. ada lagi ka tiket nya tu... kalao ikutkan memang minat gila dengan depa ni...... :) huk sedih memang tak leh pi tak dak bajet even dengan tiket paling murah pn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lagi tu..kalau nak murah kena tunggu orang letgo la..dekat-dekat nak tarikh tu mesti akan ada org nak jual...sbb kadang-kadang ada org x dapat g..tapi part takde bajet tu..xdpat nk tolong..

      Delete
    2. saya ada 2 tiket free.. zon A.. kalau nak, roger jer,sms0133093839~t pass ms kt sunway~seyesly tiket xtra k..

      Delete
  3. alahai...ni sure peminat tegar citer Korea ni kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdenya tegar sangat kak Amanda..hehe :)

      Delete
  4. tak pe ... kat tv pun masih blh tgk mrk menyanyi ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...YouTube pun ada kak vee..ngee~

      Delete
  5. Replies
    1. Biasa la sally..kalau artis Korea datang Malaysia mmg mahal...

      Delete
  6. saya tengah eksited pasal Avril dengan Taylor Swift nak datang :D

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Avril dtg lagi?? Hehe...sally tau pasal Taylor Swift je... :)

      Delete
  7. nasib baik akak bukan peminatnya.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak mmg sangat bernasib baik!! Hehe :)

      Delete
  8. haha,saya memang tak pegila... tengok kat tv je lah,hehee

    ReplyDelete
  9. sy ada 2 tiket zon A.. free.. if nak, roger kt 0133093839. seyesly xtra tiket k~

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!