At Home Spa Treatments!

3:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Sape suka pergi spa..? Sape tak pernah pergi spa..? Sape rasa spa seronok...?
Sape rasa g spa mahal..? *Sepantas kilat sally angkat tangan! 

Hahahaha...selalunya perempuan la terutamanya kan...mesti rasa seronok kalau dapat relax, manjakan diri dekat spa kan..? Tapi bila dapat tau harga pakej dekat spa terus masing-masing sengeh macam kerang busuk sebab mahal sangat kan...?

Hari ni sally nak bagi satu cara camne nak dapatkan "At Home Spa Treatments"


Tadaaaa!
Hehehe...mesti korang suka kan...dapat buat spa sendiri dekat rumah..? boleh la ajak mak ke kakak ke adik ke...suruh join sekali...boleh la fefeeling macam dekat spa...yela..korang buat utk mak, kakak buat utk adik dan vice versa la kan...so, please la ada Win-Win situation..hihihi...

Kalau dah cuba nanti bgtau sally outcome dia ye...sebab sally malas nak cuba..hahaha...pakai mask daripada Etude House jela gamaknya...hehehe...pastu pakai je set spa yang kak +Mia Liana bagi...

^____^

You Might Also Like

7 comments:

  1. hihihi qila pun *angkat tangan*!!! Hihihi.
    Thanks share ni kak sally hehehehe. Spa mahaaal gila nak mampuih uishhh qila ni dah ah kedekot aduh hahahaha. So yes. Home spa je hikhik <3 Pakai fefeeling pakai mask, pakai scrub sikit sikit. Dah hahahaha <3

    ReplyDelete
  2. I afraid later ants will join the party too. Hehe!

    ReplyDelete
  3. tapi pergi Spa betul ada kesyiokan tersendiri kan? orang buat untuk kita... cuma kena bayar lebih sikit la kat orang tu hahahahaha :D
    Nasib baik laki tak payah nak spa spa sangat huhuhuhu... kulit dah original macam kulit kayu huhu

    ReplyDelete
  4. tak pernah pegi spa.. -___-
    tapi teringin sangat nak pegi, jom sally!! hehehe..

    ReplyDelete
  5. Lepas ni nak cuba sendiri la. Tapi kena tengok dulu ada bahannya ke tak dekat rumah ni.

    ReplyDelete
  6. Wah.. Syok ti dpt mnjakn diir kt rumah..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!