Asalkan makan je, jemput sally.

2:21:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments

Referring to this post,


Percaya lah...zombie comel kat atas ni mmg suka makan...dia suka cuba makanan...dia suka cari makan...dia suka benda makan-makan ni...please do not feed the zombie unless you've got a nice food...

Alkisahnya, semalam keluar date dengan cik chipmunk dan encik barney nya...hehehe...actually lama dah dia ajak sally ke sini..cuma ada sikit kekangan masa...tu yang tergendala...jumpa dengan dia dalam pukul 11am camtu..hehehe...

tapi terkilan sebab takde gambar dengan dia...hehehe...next time kita g lagi...sape nak ajak sally g makan, sila klik SINI...sambil-sambil kumpul duit kan...mana tau kot ade rezeki...hehehe..thank you!

p/s : Sally tgh migraine ni...kurang sikit blogwalking ye...maaf...

You Might Also Like

34 comments:

  1. akak pun suka makan jugak...takde orang nak ajak pun..ehhee

    ReplyDelete
  2. ajak kita sekali..
    kalau nak belanja lg suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..jom la kalau nak join..tapi "sendirian berhad" laaa :P

      Delete
  3. Assalamualaikum sally, wahh bestnya. enjoy makanan ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila...makan tu mmg satu terapi :D

      Delete
  4. Assalamualaikum...wow nmpk sedap je lauk kt atas meja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak nasuha..hehehe...sedap itu mmg satu kepastian :D

      Delete
  5. Replies
    1. hehehe...sally takkan cakap makanan tak sedap :P

      Delete
  6. wahhh..nampak macam sedap..kat mana ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan setakat nampak..mmg sedap..hehehe...kat ampang point ecah :D

      Delete
  7. kita pun suka bab2 makan nie..lagi2 kalau kena sponser :D

    ReplyDelete
  8. hehe ninaa pon suka makan.
    lahai kak sally migraine eh.sian nya nanti makan ubat tau.
    hope well soon:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay ninaa! gimme five! hehehe
      yup...migraine since kelmarin...cuaca mungkin...

      Delete
  9. sama lah kita sally bab makan ni mesti ada ja yg ngajak hehehe :)

    ReplyDelete
  10. amboi sally.. nanti ajak kita makan2 gak.. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi...hehehe..bilanya free? meh laa.. :D

      Delete
  11. mak selalu tanya ,duit poket cpt bonar kering,tapi tak nampak pun barang. HEHEHEH, mak tak tahu nikmatnya beli makanan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cikmai..? sally lebih rela cuba makanan daripada beli handbag baru...perghhh...gitu sekali ayatnya :P

      Delete
  12. makan boleh mengurangkan stress, apa salahnya, hehe, gambar makanan takleh zoom dekat dekat nanti mulalah meroyan, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon jangan scroll...risau air liur meleleh..hahaha

      Delete
  13. next time kan..kalau nak makan jer jemput akak tau dik..akak nak jugak...hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..baik kakak! Calling-calling nanti ;D

      Delete
  14. akak pun suka makan juga sally.. kalau orang belanja lagi akak suka.. hehe..

    ReplyDelete
  15. bawa zara skali.. zara pon zombie kuat makan ni.. muahahaha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!