Anne Nurain's Birthday Giveaway

3:12:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Sempena birthday Anne yang ke 26 tahun..eh?

Hahahaha...niat tu mmg ada untuk bgtau semua orang tentang ini...muahahahaha...

Cik Anne, ampun ye...sebab masa birthday awak tu sally busy kat SBB2014...Jadinya tak sempat pun nak wish birthday cik Anne...so, sudi-sudilah dengar lagu dibawah sebagai tanda mintak maaf ye...


Cik Anne,
Selamat hari lahir...semoga cepat-cepat habis belajar dan menjadi wanita yang bekerjaya...Semoga sentiasa berada dibawah lindungan illahi dan semoga terus sukses ye...thanks for being my friends....Mintak tolong kalau nak kawen nanti, mohon hantar kad kat sally...hahahaha..

^____^

http://anne-nurain.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

You Might Also Like

19 comments:

  1. lya pun baru gak join :)..sama la trlewat nie wish birthday anne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...jahatnya kita kan...ish ish

      Delete
    2. haha.. tak pe, birthday anne kan sebulan.. hehehe

      Delete
    3. tuuu diaa...dah bersuara dah..hahaha

      Delete
  2. alolo comeynya lgu bday..
    thanks sally syg.. doakan je anne cpat kawin, nanti cepat jugak la kad kawin tu sampai.. kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome anne! hahaha..okay, jap lagi sally ubah ucapan tu :P

      Delete
  3. alahaii.. comel laa video tuu ! ^^

    ReplyDelete
  4. comel video

    dtg singgah sini dr segmen sama.. gud luck.
    jemput singgah entry sy pula ya.. tq
    iyqa92.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. jenjalan :) http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-give-away.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!