2014 CNBLUE Live Can't Stop in Singapore.

8:51:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


24th August 2013...
Memang time ni semua Boice kat Malaysia dah happy gila...mana tak nya...CNBLUE dah kotakan janji dorang nak datang Malaysia untuk konsert...masa dorang datang ke Malaysia untuk "Golden Disk Award" masa January 2013, dorang janji nak ke Malaysia lagi dan as promised...we get to see them in August!...huhuhu...boleh baca entry kenangan kat SINI dan SINI...hehehe...


Tahun ni Malaysia tak termasuk dalam tour untuk konsert...so, ada kat Singapore je la tahun ni...aiseh...kalau secara tiba-tiba ada orang sampai ke Singapore...tolong jangan buat muka terperanjat ye...mohon sangat ya...hahaha...

Ish...kurangkan tahap meroyan kome sally! Kurangkan!!

You Might Also Like

22 comments:

  1. singapore dengan malaysia sebelah je tu sally.. boleh pergi nanti tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. err...actually mmg sally g pun..hahaha

      Delete
  2. ahahhaaa.....ape lagi sally...jgn lepaskan peluan..fly g singapore...fly sally...fly....hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. err...actually mmg sally g pun..hahaha...tak payah suruh :P

      Delete
    2. eya???wah seronok nyeeeee.....hihiih

      Delete
    3. yup...hehehe...InsyaAllah la kot...sebab tgh tunggu dorang announce tiket dulu :)

      Delete
  3. Replies
    1. woaahhh...hehehe....ape yg wahhh sangat sally?

      Delete
  4. Tahun lepas saya pun turun Singapore untuk pergi satu konsert. Tapi bukan CN Blue. Saya pergi Lunafly punya konsert. Semuanya sebab tiap kali diaorang buat konsert dekat Malaysia, saya takde dekat Malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sally cuma meroyan kalau CNBLUE je pun :P

      Delete
  5. hhahaa enjoy! ^^ kim salam kat Yonghwa lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. camne ek Yonghwa kalau jawab salam...hummmm :P

      Delete
  6. Arghhh ! Stressss. Jom Sally ! Kita pergi Singapore. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. err...actually mmg sally g pun..hahaha...tak payah ajak :P

      Delete
  7. demi mu CNBLUE.. lautan bgelora sanggup ke redahh,.. muehehehe..

    ReplyDelete
  8. alaaa diorang tak datang malaysia ke? :/ Huk aloh hihihihi.
    Yayy kak sally piwittttt
    cant waiittttttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde dalam schedule la qilah..hehehe...

      :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!