Weekend with Lieya Von Jay & Asha Hana.

1:59:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

Kisah semalam...tetiba setiap minggu jadi minggu berjumpa dengan blogger di alam nyata kan...hahaha...kali ni turn +asha hana & kak +Lieya Von Jay ... minggu lepas jumpa dengan Dayang Deno, Aisya & Anim...kali ni orang lain pulak...tempat pertemuan kali ni dekat je...kat Berjaya Times Square...hihi...alhamdulillah...even baru first time jumpa pun...masing-masing sekepala...


Kali pertama ajar +asha hana makan makanan korea...sebab dia asyik suruh ajak dia makan makanan Korea...untuk restoran pilihan kali ni...kat food court kat Times Square...ni antara 5 restoran yang sally sering kunjungi untuk makan makanan Korea...boleh baca entry SINI...


Tak banyak gambar yang sally ada...sebab semalam hampir 2 jam handphone sally tak boleh nak on...so, harapkan ehsan daripada kamera kak +Lieya Von Jay jela...sedih tau tak..??


Sebab nak borak punya pasal...berhenti kat Secret Recipe pulak...hihihi...konon-konon lepak minum kopi la kan...The Red Velvet...saja je ambik...sebab lama dah tak rasa...huhuhu...

So, harapnya pertemua ni bukan la pertemuan yang terakhir...semoga lepas-lepas ni masih ada lagi perjumpaan yang macam ni...

^_^

You Might Also Like

22 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillah...cik nor bila nak dtg sini..? :D

      Delete
  2. bestnya berjumba wamba bersama blogger...hihi

    ReplyDelete
  3. dapnye kek... tapi ritu akk rasa RV SR nye kurang sikit la... tatau lah kalau SR lain best... kurang cheese ni... tapi tengok gambar ni tetap terliur...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya takde la sedap sgt...sally lagi prefer yg buat sendiri...

      Delete
  4. dr alam maya ke alam nyata.. smoga persahabatan berkekalan...

    ReplyDelete
  5. Bestnya bestnya bestnya!! Nak join juga! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan! hehehe..kalau niena dekat...dah lama kak sally angkut sekali!!

      Delete
  6. nak jmpe slly jgakkkkk....dtg temerloh...blanjer sally ikn patin!heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak! hehehe...bila sally nak sampai temerloh ek :D

      Delete
  7. T_T
    hihihi qila takpernah gi Times Square huk aloh hohohoo.
    <3333

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh! there's always first time in anything sayang :)

      Delete
  8. Replies
    1. Don't be...hehehe...kata nak belajar kat KL kan :D

      Delete
  9. wah,akhirnya bertemu dialam nyata ye sally^^syoknya makan2,jalan2:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...yup! alhamdulillah...nana bila pulak..?? :D

      Delete
  10. Replies
    1. alaaa...next time still boleh lagi anim..hihihi...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!