Weekend with Dayang Deno, Aisya & Anim.

2:22:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Berikut merupakan kesinambungan daripada teaser semalam : Weekend with blogger

Alkisahnya sally sepatutnya berjuma dengan Aisya je....dan Anim yang sepatutnya berjumpa dengan Dayang Deno pada hari Sabtu...tapi disebabkan kekangan masa...so, jadi la pertemuan berempat pada hari ahad...seronok dapat jumpa dorang... Anim jangan cakap la...banyak kali jumpa pun seronok lagi rasa...hahahaha...

Setting tempat...jadi kami jadi kami sepakat nak berjumpa kat The Curve, Damansara...hehehe...Paddington House of Pancakes menjadi tempat pertemuan kami...

Anim & Aisya
Sedap sangat ek Anim..? hehehe...sambil makan sambil berborak...Deno bawa kak Na, Aisya bawak En Barney dia...hehehe...dan sally berdua la dengan Anim...macam-macam la borak...from A-Z..tapi apa yang dibincang tu biarlah rahsia...hahahaha


Orang kata, kalau dah nama pun blogger...ambil gambar tu merupakan satu kemestian...hahaha...yela..kalau tak ambik gambar mana ada bukti kan...hahahaha..pulak kalau review benda makan...lagi la takde feel orang nak baca kan....


Lepas tu masing-masing bawa hala tuju masing-masing...Deno kena balik, Aisya sambung dating dengan En Barney...hehehe...sally dan anim..? kami g ternak lemak! hahaha...Anim dah banyak kali kata nak cuba makanan kat restaurant Gomonae yang sally selalu pergi...so, semalam bawak la dia ke sini...


All time favorite sally ialah YukGaeJang...kadang-kadang sally akan makan beef bulgogi...depends jugak kat mood time tu....eh, sally pulak kan...bila masa pernah tolak makanan..? hahaha...begitu sekali ayatnya!


Tadaaaa! ni Jjampong...yang ni Anim punya...pedas gila katanya...hehehe...actually Jjampong ni ialah spicy seafood noodle laa...Jjampong tu nama korea dia la...hehehe...

really having a great weekend yesterday....

You Might Also Like

28 comments:

  1. Ampang point kan? Hehe. Nanti kalau terasa mcm nk g situ sy roger sally ye. Hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! Ampang Point...heehhe...nanti boleh calling-calling :P

      Delete
    2. Sekarang ni pun dah terliur tengok gambar tu. Macam mana ni? Haha

      Delete
    3. naik train dan ke sini sekarang! hahaha :D

      Delete
  2. Ala.. dekat ja tuuu ngn nina. Hehee
    Sioknyaaa dpt jumpa bloggee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa...xtau nak contact camne...kalau boleh contact dah lama sally contact :)

      Delete
  3. Seronoknya boleh berjumpa macam nii.. Sygnya Vee jauh. Sobss..

    ReplyDelete
  4. seronoknya..sedapnya makanan...nak juga :D

    ReplyDelete
  5. wahh..nampak sedap nya makanan tu..

    ReplyDelete
  6. wah.... berjalan2 sambil mkn makanan korea... bestnye...Fiza pun baru je mkn beef bulgogi.. nnt nak update masuk blog jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...feeling korea celup sangat kan..?

      Delete
  7. Wah bestnya jumpa blogger.
    Sedapnya mknn tu. Lapar nih.. haha..

    ReplyDelete
  8. Apalah gaknye citer kalau blogger melepak? Hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak! termasuk la cerita pasal blogger yg lain...tapi bukan mengumpat ye :)

      Delete
  9. omg sedihnya...........
    qila gi beli phone dekat the curve........
    and i didnt meet u guys.......... </3

    ReplyDelete
  10. best sangat Sally..rasa nak repeat je lagi..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..bila nak repeat..? this week laa..? okay!

      Delete
  11. Replies
    1. alhamdulillah...mmg seronok sangat khir :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!