Wedding.

10:30:00 AM Sally Samsaiman 27 Comments

Semalam..meneman mama ke wedding anak sedara kepada kawan mama...masa makan tu terpandang satu sudut yang ada "PhotoBooth"...

Actually tertarik dengan belon-belon pink...hahaha...tetiba jadi gegirl pulak semalam kan...hikhik...





Fooling around with mama...hahaha...dia punya photo booth item agak rare sikit la...selalu yang ada yang sweet-sweet je kan...tapi yang kali ni punya...mmg rare dan agak ganas laa...hahaha...

terus cakap,

"kak, wedding akak nanti adik nak duit sikit nak buat macam ni..hahaha..."

I love my family moment :)

You Might Also Like

27 comments:

  1. cantik laa belon2 tu..mcam berkenan plak..aisshh!!

    ReplyDelete
  2. sweetlah photobooth dia...sally tolong decorate photobooth bf sally masa birthday dia nanti...nak yang macam tu jugak, tapi tak naklah gegirl sangatttt... diakan boy, nanti lain jiwa pulak...muahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...boleh je kak///janji fulus disediakan..hikhik :D

      Delete
  3. ehem..ehem..dah duduk tu tak lame lagi la tu..hihi..
    singgah jenguk sally sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...lambat lagi kak oii..tu saje test market :D

      Delete
  4. ehehe memang best ada photobooth nie..cadang pun nak buat juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat la lya...baru ada family moment yg best nnt :D

      Delete
  5. alahai...comelnya photobooth tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. can't deny! sally sendiri tertarik kot!!

      Delete
  6. Replies
    1. can't deny! sally sendiri tertarik kot!!

      Delete
  7. cantiknye phothobooth die...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik gila kan..? serius tak tipu! ^_^

      Delete
  8. ingat wedding sally... dah cukup wet lom nak pinang yong hwa akk tu? hahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa...setakat 6 billion kak...sekejap je sally dapat kumpul -_-'

      Delete
  9. Assalamualaikum dik Sally....sweetnya phothobooth tu dengan belon2 warna pink lgi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...mmg comel kak...sally pun suka tengok! :D

      Delete
  10. Cantik sangat lah~ Inspired for me to make a event this sem~

    ReplyDelete
  11. Zara suka pict.sally ngan mama tu.. sweet gilerrrr.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...bahagian mana yang sweet nya hah..? :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!