Waiting for fifth mini album of CNBLUE

9:33:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Blue Moon World Tour dah selamat dan selesai...CNBLUE kesayangan sally pun dah selamat sampai ke Korea..weee~
weee~

Skrg ni masanya untuk menanti album terbaru CNBLUE...hehehe..selepas 4th mini album yang bertajuk Re:BLUE yang release awal January 2013...

CNBLUE will be releasing their fifth Mini Album full of self-composed songs in February of 2014. Please, look forward to their comeback of even-more mature and fabulous, all four members of CNBLUE!

Dah masuk February..and I'm really waiting for the incoming fifth album..hehehe...wehuuu...CNBLUE please release it as soon as possible!

CNBLUE, hwaiting!


You Might Also Like

12 comments:

  1. Replies
    1. Hahahaha..Ketara sangat ek? Hikhik... ;)

      Delete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Sally..wahh..peminat tegar ni...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak...hahaha...eh, takdela...tak minat pun :P

      Delete
  3. kak sally rindu !! k tak ada kene mengena dengan entry. haha

    #kalau nak cakap rindu dengan CN blue kena gigit tak dengan kak sally? :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hana...chatbox ada..hikhik....

      ehem...cnblue takpe..Yonghwa tak boleh!

      Delete
  4. Replies
    1. hehehe...nak buat camne..hensem sangat dorg ni!

      Delete
  5. peminat tegar... hhee.... sally, ada tak cd concert cnblue atau cd video clip ke... akk ni lagi suka tengok concert dari album... ada tak? hheee

    tetiba teringat nak buat entry sally n yong hwa....hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sama la dgn akak pun kan...hikhik....

      sally byk download jela kak...yg mana org upload tu sally download...sbb susah nak dapat yg ori...mahal pun ya..hihi

      Delete
  6. Assalamualaikum. wahh peminat tegar ni ekk kak. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam...eh, tak tak...langsung tak minat dorang...hahaha :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!