[Updated] CNBLUE Fifth Mini Album

10:30:00 AM Sally Samsaiman 20 Comments



Pihak FNC Entertainment dah reveal yang "Can't Stop" merupakan tajuk album yang juga merupakan tajuk lagu salah satu daripada lagu yang akan ada dalam album tu nanti... total track yang ada dalam album ni ada 6 buah lagu...Lagu "Can't Stop" merupakan salah satu lagu yang ditulis sendiri oleh cinta hati sally, Yonghwa..mihmihmih...Sape yang takde idea nak bg apa untuk birthday sally, boleh la belikan sally album ni satu...(desperately want it!)

CNBLUE dijangka akan buat comeback pada hujung bulan February tapi date dia still dirahsiakan...lagi...Kalau yang mana minat Running Man, jangan lupa tengok episod 186 ye..sebab semua ahli CNBLUE akan jadi antara guest untuk episod tu...23rd February to be exact! hihihi...


ohh! lagi satu...CNBLUE akan merakamkan satu rancangan khas untuk comeback yang berdurasi selama 70 minit pada  22/2/14 yang akan ditayangkan di channel SBS pada awal bulan March...2/3/2014 kalau tak silap...

eh, korang bukan nak tau pun kan..? HAHA.. ^_^

You Might Also Like

20 comments:

  1. peminat cn blue please take note !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan kepada peminat cnblue pun takde note ayat yg di bold kan! :D

      Delete
  2. lama2 nanti ni, sure akak pandai pasal K-Pop dan tau pasal CN Blue, semuanya dari ajaran Sally...muahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastu menurun kat Ash...fuhhh...hahaha :D

      Delete
  3. wah.. best tu yong hwa yang tulis lagu ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi serius mmg best kak..hihihi...bukan sebab yonghwa pun :D

      Delete
  4. Replies
    1. eh, dorang yang update kat sally suruh tulis dlm blog -_-

      hehe

      Delete
  5. Replies
    1. thank you anim! hehehehe....I will...!!!!

      Delete
  6. Kena tgk ni nanti yang RM & rancangan khas tersebut ;D hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! you should sally...seharusnya..hahahaha...

      Delete
  7. If they cant stop, I cant wait.
    Sebab akaklah kita terminat kat kumpulan CnBlue ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...me too! I can't wait for this album to released!!

      Delete
  8. Korea, Sally.. Sally, Korea.. Memang tak dapat dipisahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CNBLUE, sally..sally, CNBLUE..baru betul! hahaha :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!