Travel Quotes.

2:00:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Amboi..mentang-mentang tgh syok bercuti bershopping...sampai quotes pun nak kena pasal travel kan..hihihi...


Sally suka sangat travel...sally suka kenal tempat orang...sally suka kenal culture orang...sally suka benda yang luar biasa...ibu selalu marah sebab dia risau bila sally kemana-mana...yela...ibu...naluri risau tu mmg dah sebati dalam diri dia...

Tapi serius la...sally tak berapa suka pergi dengan ibu...sebab rasa tak bebas...semua benda masih lagi dikongkong...yela..mungkin dia risau...tapi sally rasa dengan travel sally akan lebih matang...jadi dengan mengongkong, sally tak berapa suka la...tapi berbeza kalau travel dengan mama...sebab mama lebih mudah dan simple berbanding ibu yang sedikit complex...

Tapi yang paling penting...kali ni sally travel without both of them! hahaha...

May all their bless with me..InsyaAllah :)

You Might Also Like

17 comments:

  1. Assalamualaikum sally, jaga diri baik-baik ya. selamat bercuti ~~~

    ReplyDelete
  2. kongkong tu sebab ibu sayang anaknya ok? lagi2 anak perempuan... hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. betol3x ... tapi Nat selalu sian kat mak .. huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum dear.. take care yaa. excited p holiday xde ibu ngan mama yaa.. ewah2.. ^^

    ReplyDelete
  5. wahh sally ehehe..selamat betravel ekk

    ReplyDelete
  6. anak bongsu kan.. :) mesti lahhh ibu caring lebih

    ReplyDelete
  7. jauh berjalan , luas pandangan , banyak pengalaman , tambah kenalan ...

    ReplyDelete
  8. huhu selamat ber-travel...hehe sy pun lbh suka pergi dgn geng yg minat travel..lebih ohsemm

    ReplyDelete
  9. bestnya kak sally travel. teringin jugak nak pegi jejauh ni. nak kerja cepatttt. haha amboi padahal baru je abis spm. hihi

    ReplyDelete
  10. slmt brcuti....seronoknye...ibu mane y x risaukn anknye...hihihi...sy mommy n sy stiase rsaukn buah ati sy (anak2)...hehehehehe

    ReplyDelete
  11. mengembaralah wahai anak muda. kata kata dato johan jaaffar

    ReplyDelete
  12. sopping palaing best kot time holiday ni...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!