They are my L.O.V.E

12:00:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments



Najmul Asyifa' & Siti Nurul Hidayah.

Perkenalan di KPM Beranang...menjadi titik pertama dalam hubungan kami...I dunno why...tapi mmg sangat senang nak rapat dengan dorang...mungkin kerana kami dah kehilangan ayah pada usia yang muda...atau mungkin sebb ini takdir kami...

Hari Jumaat dan Sabtu...sally habiskan masa dengan mereka sebab dayah dah nak pulang ke Sandakan, Syifa' pun dah nak kena start belajar di UniKL...and I'm happy! too happy until I can't explain the real feels of me...

Sally sebenarnya rindu sangat dengan dorang...sebab jauh kan...nak jumpa susah sangat...tapi alhamdulillah...peluang yg Allah bagi...sally gunakan sebaik yang mungkin...and I just know that I love them so much...I meant really really that much...

May our friendship long last till Jannah :)

You Might Also Like

18 comments:

  1. tetiba teringat kat kawan kolej yg trputus contact lps saya kawin.huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..lepas dah kawen..mesti lain jadi kan... :)

      Delete
  2. selamat pulang ke sandakan :)

    ReplyDelete
  3. hihi syifa ni buddy saya masa skola dulu hehe

    ReplyDelete
  4. insha Allah . dah jadi tanggungjwb kita menyambung ukhwah . semoga berkekalan hingga akhirnya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..tu la harapnya kak...terima kasih...

      Delete
  5. Replies
    1. Takkan terpisah..perhhh...dah mcm iklan digi..

      Delete
  6. Replies
    1. thank you anim...hehehe...hopefully we're like this too!

      Delete
  7. semoga persahabatan yang terjalin akan terus berkekalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak...terima kasih atas doanya :')

      Delete
  8. kawan yg betul betul ngam mmg susah nak jumpa. hargailah mereka seadanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sangat la tu kak...hopefully berkekalan la hubungan persahabatan kami :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!