Teaser : GiveAway terbaru.

6:30:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


Begitu sekali teaser nya kan..hahaha...sebab kan ramai yang vote untuk adakan segmen...jadi sally anjurkan GA laa...asyik segmen je kan...tak thrill langsung ye dok..? Sebab setiap kali sally pergi melancong sally akan buat GiveAway...so, kiranya sape yang terpilih akan dapat la souvenirs daripada sally..

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman
Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 2)

So, jangan lupa join GA yang sally akan publish esok tau...sally mencari 5 pemenang...kalau sally baik hati sally bagi lebih laa...hehehe....selamat ber'giveaway' esok ye...Support me :)

You Might Also Like

16 comments:

  1. wahhh siap ada teaser sally..hehe ..mesti join ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay!! Thanks eyma...thanks sbb sokong...

      Delete
  2. ok. nanti hana nak join !! yeayy ! :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan singgah sini dik Sally..InsyAllah nak join jgk ni esok..

    ReplyDelete
  4. gudluck cik sally... :-) nak melancong ktne pulak kali ni..hehe

    ReplyDelete
  5. confirm join kalau sally yang buat

    ReplyDelete
  6. Yang dua sebelum tu tak sempat nak join.. Hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!