Taylor Swift in Malaysia!!!!!!!

11:30:00 AM Sally Samsaiman 24 Comments

Kalau asyik cerita pasal KPOP je sure korang bosan kan? So, hari ni sally nak cerita pasal Taylor Swift...sape yang tak kenal dia kan..setiap kali dia putus cinta ke dia start bercinta ke, dia buat lagu...sure kebabom lagu dia kan...


Penantian para peminat Taylor Swift berakhir apabila beliau mengumumkan bahawa dia akan mengadakan persembahan di Kuala Lumpur pada 11 Jun 2014. Persembahan ini dibawakan oleh Cornetto, dan persembahan sulung Taylor Swift di Malaysia bakal berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil.

So far belum ada pape berita tentang harga tiket, tetapi jualan tiket akan bemula pada 1 Mac ini di laman web Ticket Pro atau dengan menghubungi 03-7880 7999. Selain Malaysia, empat buah negara Asia lain iaitu Indonesia, Filipina, Thailand dan Singapura turut tersenarai dalam siri jelajah Red. Untuk informasi lanjut, layari www.taylorswift.com/REDTourAsia

Hehehe..tetiba terasa macam nak pergi pulak...nak tunggu CNBLUE datang mmg tak la kan...aiseh! Ada sesape minat Taylor Swift kat sini..??

You Might Also Like

24 comments:

  1. Replies
    1. tau takpe...mmg semua kena je la dengan telinga ni..hihi

      Delete
  2. tak mo Taylor Swift nanti duplicate...ahakss...kalau Beyonce akak nak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...okay..okay...biar sally sorang je yang ambik tau :D

      Delete
  3. Wah3....best2. Klu kena kos + tarikh nya, boleh la pergi.
    Minat gile ngan taylor swift ney...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...harga mmg takkan kurang daripada RM100 la yg penting..hihi...kalau g ajak la ek.. :D

      Delete
  4. Replies
    1. sangat! dah la putih melepak...tapi selalu sangat putus cinta entah kenapa..

      Delete
  5. Erk... I feel like going >.<
    Big Fan! and now she is going to be infront of me? xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..then you should! hope you'll gonna make it :)

      Delete
  6. sbb dia tak hensem akk tak minat dia..kakaaa... melawak je tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kang kalau dia hensem...masalah jugak kak -_-

      Delete
  7. Replies
    1. sila sila sila..hihi...jgn lupa ajak sekali :D

      Delete
  8. Taylor swift datang malaysia ? :O Oh my oh my ><

    ReplyDelete
  9. akak pernah mendengar namanya.. tapi tak kenal sangat.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak cuba la dengar lagu-lagu dia..semua best kak! :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!