Starbucks Members Card.

8:18:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Yeay!
Tadi lepak dengan kakak ipar sally...mmg actually dah lama teringin nak beli member card Starbucks...saje sebab nak kumpul point...Asyik g Starbucks tapi tak kumpul point, rugi la kan...

Ingat nak ambik yang biasa je..tapi yang valentine's punya design ni cantik gila..kan..? Hehehe...



You Might Also Like

18 comments:

  1. Assalamu'alaikum sis :) *tumpang lalu* moleknya don't support any valentine's day event, ads etc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..don't worry my sister..sally tak sokong pun..sbb mmg lama nak beli members card...kebetulan design dia cantik.. :)

      Delete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini...selamat berhujung malam isnin...hehe..cantik jer..

    ReplyDelete
  3. wow...limited edition ke sally?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. cantik kan Vee..? kak sally pun excited tgk!!

      Delete
  5. berapa yuran nye sally.. rasa cm nak buat jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni starting dia RM100...so, dalam kad ada RM100 laaa :)

      Delete
  6. wahhh sakannya hr nie. hehe kak sally ! tq for today :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...nak buek camno...henpon punya pasal la ni...most welcome and thank you again :)

      Delete
  7. Replies
    1. kan..?? sally suka gila design dia! nampak comel..kecik je...

      Delete
  8. cute nya card... nak card je bole tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tau takpe...ikut hati mmg nak beli kad je...tapi harga kad saje pun dah RM100..hahaha

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!