Sedih yang tak dapat diluah.

4:22:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Hari ni..masuk office je dah kena marah dengan dato'...bukan sally seorang la...ramai lagi yang kena..senang cerita semua orang la kena...sbb ada sedikit careless minggu lepas...lepas tu yg jadi tak bestnya bila masing-masing tarik muka...haihh laa...

Lepas tu, muka keluar jerawat...banyak gila pulak tu...tapi jenis jerawat yg merah tu...adoi...mungkin sebab terguna produk yg ada mercury tu..nasib baik la pakai sabun dia je..kalau tak...mau makin teruk muka ni haa...sekarang pakai yang ni pulak...


Biaq pi la mahai ke apa..janji muka ni elok balik...huwaaaa...sedihnya tengok muka sendiri..yang penting..tiada siput yang mati dalam proses pembuatan benda ni ye..tu yang dorang cakap laa...sally bgtau je...

Ada satu berita buruk yang sally dapat tau tentang kawan sally...dia sakit...sally pulak takde kat sisi dia bila dia dalam kesusahan...rasa macam kawan yg tak baik pulak...serius...sally rasa sangat hopeless hari ni...rasa sedih...sedih yang tak dapat nak ungkap..

You Might Also Like

20 comments:

  1. Alahaii.. kesian nya sally ngan kawan sally tuu.. sabar ye sally. Lumrah dalam bkerja ni mmg mcm tu.. kawan sally sakit teruk ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes...she is..and I just dunno what to do to help her :'(

      Delete
  2. insha allah..kwn kak sally mesti memahami.akk kean bg semangat kat dia la

    ReplyDelete
  3. Sedihnya bila kena marah , tp anggaplah org marah tu tanda utk memperbaiki kita . Klu akak tak smpt berada di sisi dia , cubalah contact ambil berat tanya khabar pun okay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm...tak sedih pun sebab mmg kesalahan kita..tapi yg sedih bila org lain yg melebih-lebih...InsyaAllah

      Delete
  4. laaa,,sian nyer kak sally kena marah... xpa kuatkn semangat yer... hehehee... harap kawan kak sally tue cepat sembuh... :)

    ReplyDelete
  5. dahsyat hang sally.. pakai brand kelasss gtu

    ReplyDelete
  6. mahal tu sally..hope berkesan la ya sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la lya...terpaksa...sebab rasa sakit sangat muka ni..

      Delete
  7. kalao dia kawan yang memang kenal sally , maybe dia boleh faham situasi sally :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally tau dia faham...tapi sally yg rasa serba salah sebab takde disisi dia kak :(

      Delete
  8. muka fae pun got few jerawat >.< period punya pasal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally ni sebab lain fae...huhu...sedihnya hati -_-

      Delete
  9. saa-sama kita doakan semoga kawan sally cepat sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn..InsyaAllah kak...doakan kesihatan dia ye :')

      Delete
  10. sabar ya sally.. ke.. sally nak cuba produk yang kak mia guna ni... murah je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...entah la kak...cuba dulu yg ni...kalau tak okay, kena tukar yg lain jugak la gamaknya :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!