Pemenang Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)!

4:30:00 PM Sally Samsaiman 56 Comments

Begitu lama sally ambil masa nak random sape pemenang kan..? Nampak tak saje nak bg korang stress tunggu sape yang menang..? hahahaha...ampun! bukan saje..tapi sebab ada kerja sikit...tak sempat nak random kan..hihi...Sebelum tu...kalau yang terlepas tengok senarai peserta, boleh la klik SINI dulu...mana tau kot tak tau korang no berapa kan...

So, pemenangnya...

*drum roll*

Hehehe...so, ni la 5 orang pemenang yang dapat souvenirs daripada sally...diminta pemenang emailkan details kepada sally seperti dibawah...dah pastikan subject pada email tu ialah PEMENANG GA SALLY SAMSAIMAN sebelum atau selewat-lewatnya pada 25th Februari 2014..kalau tak nnt sally bg kat orang lain pulak..hihi..

You Might Also Like

56 comments:

  1. Assalamualaikum sally. taniah buat mereka yang bertuah tu. bestnya. murah rezeki korang ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...alhamdulillah..rezeki masing-masing kan :D

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah..rezeki masing-masing kan :D

      Delete
  3. Replies
    1. thank you lya! alhamdulillah..rezeki masing-masing kan :D

      Delete
  4. Assalamualaikum dan singgah petang dik Sally...tahniah di ucapkan kepada yang telah berjaya...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. alhamdulillah..rezeki masing-masing kan :D

      Delete
  6. Alhamdulillah. Nasib baik baca sampai habis, sebab yg terakhir terpilih.
    No.41...my lucky number.
    X sangka terpilih juga..hihi.
    Tq in advance Sally. Dah emel tadi (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki masing-masing kan :D
      sally dah received dah email

      Delete
  7. Alamak .. Sikit jaa lagi tu nak kena 42... Huhuhuk. Takde rezeki... Btw, cograt kepada pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak! sorry cik kiera ye...alhamdulillah..rezeki masing-masing kan :D

      Delete
  8. Replies
    1. alhamdulillah..rezeki masing-masing kan :D

      Delete
  9. alamak... tak pat plak sebenier... sob sob

    congrats to all winner...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...thank you akak...namo nanges ye :D

      Delete
  10. tahniah kpd yg btuaah ! ^^ weweee !

    ReplyDelete
  11. ha ha ha, tak sangkut, tahniah kepada semua para pemenang... *_^

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. alhamdulillah..rezeki masing-masing kan :D

      Delete
  13. Vee tak tau pun psl ga ni :( Sorry.. Kurang bw memang gitu jadiknya. Huhuhuhuh..

    ReplyDelete
  14. Thniah kpd pmnang..hmpr sgkut sket ja.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki masing-masing kan :D

      Delete
  15. tahniah kpd yg menang.. kita tengok ajer laaa... huhuhu...

    ReplyDelete
  16. aaaaaaaaaaaaaaaa. Tahniah kauorang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki masing-masing kan :D

      Delete
  17. oooo dah ada pemenag ya..tahniah semua!!!

    ReplyDelete
  18. wahhh tak menng..sedihnyerr sob sob ..hehe tahniah yg menang =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aigoooo~ so sad! alhamdulillah..rezeki masing-masing kan :D

      Delete
  19. Tahniah kpd semua pemenang.. (:

    ReplyDelete
  20. bestnya dapat souvenir..
    anne tak sempat join. huhu..

    ReplyDelete
  21. Yeah no7 brtuah. Dah emel , dpt tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...dah dapat email dah pun :)

      Delete
  22. Replies
    1. thank you! tahniah jugak buat shafiq ye :)

      Delete
  23. Huhuuu..tenet slow,x dpt nk bw..x sangka menang.thanks sally nnt akk send email..mmuahhh

    ReplyDelete
  24. owh . bru dpt cek result GA
    sib bek xmng .kalau x sure sally putar dadu lagi ..huhu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!