Meroyan tahap dewa.

4:30:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


Begitu la kekdahnya si sally...suka bebenor meroyan melihat cinta hati dia...cuba bayangkan ek..kalau si Yonghwa ni kahwin..? ish! mau meroyan tahap dewa dia kan...sesuai benor dengan tajuk entry..hahaha...

Hahahaha...actually kan...sally sendiri tak tau apa la yg sally minat kat Yonghwa ni...yang sally tau sally minat dia...tapi takde la sampai tahap nak bunuh diri ke nak terjun laut ke kalau dia kahwin...sebab sebagai peminat...semua benda yang artis kesayangan kita buat yang menggembirakan dia secara automatic, kita mesti akan gembira jugak kan...

Sally tulis ni sebab ramai sangat yg tanya sally, 

"apa sally akan buat bila Yonghwa kahwin..?"

Jawapan sally simple.. I will smile and happy for him...sebab sally bukan bercinta pun dengan dia..(well, psychology yes) Sally cuma peminat tegar...kan..? well yes, Peminat mmg kadang-kadang tu agak susah nak ramal...tapi relax jela...adoi...takkan la artis kesayangan kita tak boleh nak kahwin kan..kesian pulak dia...Dia pun manusia biasa gittew~

tapi ada satu soalan yang kawan-kawan sally takkan boleh jawab...

"apa jadi kalau sally betul-betul kahwin dengan Yonghwa..?"

cer komen jawapan korang sikit...errr...kalau boleh jangan la kejam sangat jawapan korang..nanti sally nangis kang..haaa -_-'

You Might Also Like

16 comments:

  1. kalau betul2 kahwin makan nasi minyak ler jawabnyer..
    hehehhe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..nasi minyak ek shark? Untung-untung sally ajak semua blogger kan..

      Delete
  2. hehehehe.....kelu plak lidah nk komen...hehehehe

    ReplyDelete
  3. Yonghwa Naddddddddd kekekeke *lari..... kak sally pegang parang keja nad* keke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...ambik la nad..hikhik...paling jauh pun kena parang je..eheee~

      Delete
  4. Untunglah kalau dapat kahwin dengan YongHwa ;D hehe

    ReplyDelete
  5. sally dok tgk yonghwa 24 jam ... hahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh! itu yg paling tepat sekali!! hahaha :D

      Delete
  6. Kita akan canangkan satu malaya yang Sally berjaya menambat hati Yonghwa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkan satu malaya je anim..? *riak..haha

      Delete
  7. alhamdulillah la jwabnya dah jodoh sally tu :)

    ReplyDelete
  8. dapat kawen dgn artis korea ? something yang tak dapat di bayang kan . nak melompat sampai tembus langit rasa nya.. kikiki

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!